8 Nisan 2015 Çarşamba

Barcelo Eresin Topkapı'da Bahara Merhaba

Barcelo Eresin Topkapı'da  Unutulmaz  İspanyol  Gecesi
İspanyol otel zinciri Barcelo Hotels & Resorts 'un otellerinden Barcelo Eresin Topkapı Otel, İspanya'nın Sevilla şehrinde gerçekleşen baharın gelişinin kutlandığı Feria de Abril Festivali'ne ev sahipliği yaptı.Geceye İspanya İstanbul Başkonsolosu Pablo Benavides Orgaz da katıldı.


Cervantes Enstitüsü ve Etnik 34'ün katkılarıyla gerçekleştirilen ,çok sayıda acenta,şirket yetkilisi, basın mensupları ve davetlilerin katıldığı gecede ;yapılan çekilişte davetlilere Avrupa'nın farklı noktalarındaki Barcelo otellerinden konaklama hediyeleri Barcelo Eresin Topkapı Hotel Genel Müdürü Enrique Acrich tarafından kazananlara takdim edildi.


Etnik 34 Creative Group kurucusu Manuel Reina ve dansçıları davetlilere unutulmaz bir Flamenko dans ve müzik performansı sergiledi.


Executive Chef Macit Kalfa ve ekibi tarafından özenle hazırlanan gazpacho,tortilla,Valensiya usulü paella,tarta de santiago,krem Katalan gibi İspanyol mutfağının geleneksel ve birbirinden  özel lezzetleri sangria  eşliğinde davetlilerin beğenisine sunuldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder