15 Nisan 2015 Çarşamba

CEDA Basın İletişim Platformu Hizmete Girdi

CEDA Basın İletişim Platformu Yayın Hayatına Başladı
CEDA Basın İletişim Platformu  tek tıkla basında haberlerinizin ve bültenlerinizin çıkmasını sağlayacak bir platformdur. Çağrı merkezi tarafından sürekli güncellenen veri tabanı sayesinde Ajanslar, Dergiler, Gazeteler, Televizyon Kanalları, Radyolar, Web Siteleri gibi haber yayını yapan basın organlarına tek tıkla ulaşılabilmektedir.


Bireysel ve kurumsal firmalara marka başına hizmet vermeyi amaçlayan platform Temmuz ayına kadar sınırsız ve uygun fiyatlarla gönderi yapılmasına olanak sağlamaktadır.

CEDA Basın İletişim Platformumuz mobil uyumlu şekilde tasarlanmış olduğu için ister cep telefonunuzdan ister tabletinizden hem bülten görüntüleme hem de bülten gönderiminde sorunsuz ve kolay erişim imkanı sağlamaktadır. Ayrıca oluşturduğunuz bültenleriniz sistem tarafından tamamen SEO uyumlu şekilde hazırlanmış olduğu için Google tarafından da firmanız ve bülteniniz ile ilgili bilgiler görüntülenebilmektedir. Bu sayede Google sayfalarında üst sıralarda görünmenizde güçlendirilmiştir.

CEDA Basın İletişim Platformu üzerinden gazetecilerde kendilerine özel giriş bilgileri ile kayıt olarak giriş yapabilmektedirler. Hangi kategoriden haber almak istiyorlar ise o kategoriyi seçerek o haberlerin mail adreslerine gelmelerini sağlayabildiği gibi, yine kendilerine özel sayfada seçmiş oldukları kategoriye göre yayınlanan bültenleri de görüntüleyebilmektedirler. Ve bu hizmet için gazeteci/muhabir veya haber almak isteyen kişilerden herhangi bir ücret talep edilmemektedir

SİSTEMİ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder