9 Nisan 2015 Perşembe

WRITERS BAR’DA KİTAP SÖYLEŞİLERİ BAŞLIYOR

RAFFLES ISTANBUL ZORLU CENTER’DA EDEBİYAT DOLU GÜNLER
Raffles İstanbul Zorlu Center, bünyesinde yer alan Writers Bar’da yeni bir etkinliğine imza atıyor. Writers Bar’da, Doğan Kitap işbirliği ile Kitap Söyleşileri, Gül İrepoğlu ile başlıyor.


Geçtiğimiz Eylül ayında kapılarını açan Raffles İstanbul Zorlu Center, beklentilerin üzerinde ve yenilikçi bir misafir deneyimi sunma yönündeki hizmet anlayışını, bu kez de kültür sanat alanındaki çalışmaları ile devam ettiriyor. Raffles İstanbul Zorlu Center, Nisan ayından itibaren Writers Bar’da değerli Türk yazarları, okurları ile bir araya getiriyor…

İlki 11 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek olan Kitap Söyleşileri, tüm edebiyatseverlere açık ve ücretsiz. Kitap severler, bu söyleşilerde hem yazarları daha yakından tanıma fırsatına sahip olacak hem de Writers Bar’ın huzurlu atmosferinde yazarlar ile eserleri hakkında sohbet etme imkanı bulacaklar.

Doğan Kitap işbirliği ile gerçekleşecek kitap söyleşilerinin ilk konuk yazarı Gül İrepoğlu olacak. 11 Nisan 2015 Cumartesi günü, 14.00-16.00 saatleri arasında gerçekleşecek söyleşide İrepoğlu okurları ile buluşacak ve son kitabı “İstanbul Yıldızı”ndan bölümler okuyacak.

Sınırlı sayıda katılımın gerçekleşeceği söyleşiye katılmak için, 212.924 02 20 nolu telefondan rezervasyon yaptırmak gerekiyor.

1887 yılındaki kuruluşundan itibaren ilk oteli olan Singapur’da Ernest Hemingway, Rudyard Kipling, Somerset Maugham, Pablo Neruda gibi yazar ve şairleri ağırlayan ve bu yazarlara ithafen “Writers Bar” markasını yaratan Raffles Otelleri, bugün de tüm otellerinde edebiyatla sıkı bağlarını sürdürüyor.
Şehrin kalbindeki lokasyonuyla kısa sürede yerli ve yabancı misafirlerin öncelikli tercihi haline gelen Raffles İstanbul Zorlu Center’da gerçekleşecek Cumartesi Söyleşileri ile tüm bu hikayeler, İstanbul’da da devam edecek...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder