9 Nisan 2015 Perşembe

Jolly Tur, Yerli Turist İçin Başlatılan Şölene Destek Veren İlk İsimler Arasında Yer Aldı

Jolly Tur, bu yıl ilk defa düzenlenecek olan “İç Pazar Turizm Şöleni”ne destek veren ilk isimler arasında yer buldu. Güney Ege Turistik Otel ve İşletmeciler Birliği’nin (GETOB) 14-15 Nisan tarihlerinde Marmaris’te organize ettiği şölene katılma kararı alan ilk isimler arasında yer aldıklarını belirten Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, şöyle konuştu:


“Jolly Tur olarak, turizmin yeni işbirlikleriyle daha da geliştirilmesine odaklanan ve Güney Ege Bölgesi’nin iç turizmden daha fazla pay almasını hedefleyen şölene destek veren ilk isimler arasında yer aldık. Çalışmalarımızı, yıllardır ‘Tüm Türkiye Jolly Tur ile Tatile’ misyonu çerçevesinde sürdürüyoruz. Bu çerçevede Güney Ege’nin iç turizminin daha da hareketlenmesi için başlatılan bu şölene destek vermek misyonumuz açısından da önem taşıyordu. Güney Ege’nin yanı sıra iç turizmin hareketlendirilmesi için tüm Türkiye’de başlatılan ya da başlatılacak çalışmalara destek vermek bizim için son derece önemli.”

TURİZM SEKTÖRÜNÜN 3 AKTÖRÜ AYNI SAHNEDE
14-15 Nisan tarihlerinde Marmaris’te düzenlenecek “İç Pazar Turizm Şöleni”, Türkiye’nin en gözde destinasyonlarından biri olan Güney Ege Bölgesi’nin daha çok ön plana çıkartılarak iç turizmden daha fazla pay almasının yanı sıra turizm sezonunun uzatılmasını ve acenteler, oteller, havayolları arasında yeni işbirliklerinin önünün açılmasını da amaçlıyor.
İç Pazar Turizm Şöleni, turizm sektörünün en önemli 3 aktörünü bir araya getirmeye odaklanmış durumda. Şölende Türkiye’nin en önemli turizm acentelerinin yanı sıra özellikle Güney Ege Bölgesi’nde faaliyet gösteren havayolu ve konaklama şirketlerinden yüzlerce üst düzey yönetici bir araya gelecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder