15 Nisan 2015 Çarşamba

Seyahat sektörüne ilkleri kazandırmaya devam eden KAYAK 10 yaşında!

Her yıl bir milyarın üzerinde seyahat sorgulaması işlemleyen, mobil uygulamaları 35 milyondan fazla indirilen KAYAK, 10. yılında seyahat planlama ve rezervasyonları için en iyi platformu sunmaya devam ediyor.2005 yılında seyahat odaklı ilk arama motoru olarak kullanıcılarına ABD’de “Merhaba” diyen KAYAK, 10. yılında yenilikçi bir teknoloji şirketi olarak hizmet vermeyi sürdürüyor. KAYAK, bu süreçte dünya genelinde edindiği bilgi birikimini ve uzmanlığı 2013’ten beri Türkiye’deki kullanıcılarıyla da paylaşıyor.

Dünyanın bir numaralı seyahat arama motoru KAYAK, günümüzde aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 30’u aşkın ülkede, 18’in üzerinde dil seçeneğiyle hizmet veriyor. Seyahat planlama ve rezervasyon işlemlerini kolaylaştırmaya odaklanan KAYAK, teknoloji sektörünün en yetenekli uzmanlarını çatısı altında bulunduruyor. Yenilikçi ve gelişimci ruhu ile müşteri memnuniyetini ön planda tutan KAYAK, ‘Akıllı Seyahat’ konsepti ile geliştirdiği yenilikler aracılığıyla seyahat süreci boyunca kullanıcılarının en iyi ‘yol arkadaşı’ olmayı hedefliyor. Bu kapsamda son 10 yılda sunulan bazı yenilikler ise şöyle:

Aralık 2005: Çok Şehirli Uçuş Araması
Mart 2009: Mobil Uygulama piyasada
Haziran 2010: “Explore” özelliği kullanımda
Ocak 2013: İdeal rezervasyon zamanını bildiren “Fiyat Trendi” özelliği

KAYAK’ın mobil uygulamalarını daha kapsamı hale getirmek üzere sunduğu en güncel yenilik ise kullanıcılara istedikleri yerde seyahat arama ve rezervasyon yapma imkanı sunan mobil “Gecelik Otel” özelliği. Bu özellik, kullanıcılara mobil cihazları aracılığıyla konumlarına yakın otelleri bulma ve oda rezerve etme kolaylığı sağlıyor. Geçtiğimiz Şubat ayında mobil uygulamaya da eklenen “Explore” özelliği ise kullanıcılara en iyi ve en uygun seyahat önerilerini sunmaya devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder