15 Nisan 2015 Çarşamba

Hodjapasha’da, Yüzyıllık Aşk’ın büyüsüne kapılın

Hodjapasha’da, Beyazgül - White Rose (Yüzyıllık Aşk) Dans Gösterisi izleyenleri büyülüyor. Hodjapasha Gösteri ve Etkinlik Merkezi’nde, Beyazgül - White Rose (Yüzyıllık Aşk) Dans Gösterisinin büyüsüne, bir cumartesi günü akşamı kapılın.   İstanbul Sirkeci’deki 550 yıllık Hocapaşa Hamamı’nın içinde yer alan ve İstanbul’un tarihle sanatını buluşturan Hodjapasha Gösteri ve Etkinlik Merkezi, her cumartesi akşamı, Beyazgül - White Rose Dans Gösterisini sahneliyor.
Hodjapasha, haftanın her günü aralıksız olarak, tarihle iç içe dans gösterilerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor.


Beyazgül - White Rose (Yüzyıllık Aşk)
-Beyazgül - White Rose teatral dans gösterisi; mistik Osmanlı Saray danslarını  modern dans ile harmanlayarak, 18.yüzyılda yaşanmış gerçek bir aşk hikayesidir.
-Köle pazarından Topkapı Sarayı’na giriş…
-Beyazgül’ün Topkapı Sarayından ayrılışı, onu Hollanda elçisine götüren kaderi…
-Hollanda elçisi Cornelis Calkoen ile cariye Beyazgül’ün efsaneleşen aşkı
-Hollanda Sarayı’nda eğlenceler…
-Beyazgül ve elçinin, zorunlu ayrılığı ve ayrı geçen yıllar…
-20 yıllık ayrılığın ardından sevdiğine kavuşacağı haberini alan elçinin ölümü; Beyazgül’den saklanan gerçekler ve yıllarca her gün elçilik kapısındaki bekleyiş…


Tarihle iç içe yapılan bu teatral dans gösterisi; kostümleri, koreografisi, ışıklandırması, akustiği ve 360 derece video projeksiyon eşliğindeki görüntülerle tarihi Hodjapasha’da, büyüleneceğiniz bir gün geçirmeniz için sizleri bekliyor. 2015 yılı boyunca her Cumartesi akşamı saat 21.00’de başlayan program, 2 bölüm halinde 1 saat 45 dakika sürüyor. Program arasında; ücretsiz kahve, çay ve meşrubat ikramı bulunuyor.


Gösterilerin biletleri, Biletix'de satılıyor.
Fiyatlar, gösteriye göre kişi başı 40 TL ile 50 TL arasında değişiyor.

Hodjapasha
Telefon: 0212 511 46 26
www.hodjapasha.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder