4 Şubat 2014 Salı

ET VE KEBAPTA TARİHİ DEĞİL “EN YENİYİZ”

“MEHMET SAİT”  RESTAURANT LEVENT’İN LEZZET BAHÇESİ, GİZLİ “CENNET”İYİZ



Mehmet Sait, Yemyeşil bahçesinde hizmet veren bir mekan adeta gizli bir lezzet cenneti gibi.Et ve Kebapta tarihi değiliz "en yeniyiz!" Bu tanımlamayı okuyanlar, restaurantı  gördüklerinde ne kadar haklı olduklarını anlayacaklar.


Adını kebabın anavatanı sayılan gaziantepli halk kahramanı mehmet sait’ten (şahin bey) alan restaurant,  et ve kebapta tarihi değil “en yeniyiz” sloganıyla geleneksel  kebap kültürünü yeni tatlarla birleştirip, kapıdan giren her müşteriyi mutlu ayrılmasıyla sonuçlanacak  anlayış ve bilinçle hizmet veriyor.


Turizm bakanlığı belgeli mehmet sait  restaurant; güleryüzlü kusursuz hizmet,insan sağlığına saygının gereği özenle seçilmiş ürünler ve müşterilerimizin  konforunu ilke edinmiş.

Turizm bakanlığı belgeli mehmet sait restaurant acente ve turistlere de hizmet vermektedir.14 Şubat sevgililer günü özel bir menü hazırladılar iki kişi 119,90 neler yoki içinde arayın rezervasyonunuzu yaptırın diyoruz


Yabancı konuklarına da kebep lezzetini tanıştıran mehmet sait  250 kişiye kadar oturma kapasiteli iş ve aile yemekleri için özel dizayn edilmiş locası da bulunmaktadır.


Mehmet Sait her mevsimi sizi bahar ayındaymış  gibi yeşillikler arasında saklayacak,  kentin yoğun keşmekeşliğinden uzaklaştıracak bir bahçeye sahip.


Mehmet Sait çalışanları  Et ve kebapta değişmez adresiniz olmamız için sizi de aramıza bekleriz diyorlar.


















ADFİYER OLSUN

Mehmet Sait, Levent
0 (212) 283 13 04
http://www.mehmetsait.com/

http://www.turizminsesi.com/haber/et-ve-kebapta-tarihi-degil-en-yeniyiz-15477.htm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder