1 Şubat 2014 Cumartesi

GÖKHAN SAKİ TÜRKİYE İÇİN RİNGE ÇIKIYOR

GÖKHAN SAKİ VE DÜNYA DEVLERİ GLORY15’DE RİNGLERDE MÜTHİŞ MÜCADELELER OLACAK!

185 ülkeden milyonlarca kişinin merakla takip ettiği Glory World Series (Glory WS) yeniden İstanbul’da! Geçtiğimiz yıl ilk kez Türkiye’ye taşınan ve yoğun ilgiyle karşılanan bu önemli organizasyonda Kick Boks Dünya Şampiyonları, 12 Nisan’da, Ülker Sports Arena’da aynı ringde karşı karşıya gelecek.Yarışmanın Türkiye organizatörlüğünü yürüten “Glory 15 İstanbul “ Türkiye Yöneticisi Birol Topuz, dünyanın en yetenekli kick boksçularının yanı sıra “The Rebel”  ve “Türkün Gücü” lakaplarıyla tanınan, dünya şampiyonluğu bulunan Gökhan Saki’nin Glory 15 İstanbul’da yine Türkiye için ringe çıkacağını söyledi.


Düzenlenecek renkli etkinlikler ve görsel şovlarla unutulmaz bir gecenin yaşanacağı Glory15 İstanbul’un biletlerinin Biletix’ten satışa sunulduğunu söyleyen Birol Topuz, büyük geceye herkesi beklediklerini; özellikle kick boks severleri ülkemiz adına ringe çıkacak Gökhan Saki’nin yanında bulunmaya, destek vermeye çağırdığını aktardı.Kick boks ve adrenalin tutkunları tarafından merakla takip edilen dünyanın en prestijli ve önemli kick boks ligi “Glory World Series (Glory WS)”, yeryüzünün en yetenekli dövüşçülerini İstanbul’da bir araya getiriyor. Türkiye’nin dünyaya nam salmış kick boks dövüşçüsü Gökhan Saki’nin dünya şampiyonluğuna favori gösterildiği; Dünya Hafif Ağırsiklet Şampiyonluk Turnuvası’nın da yapılacağı gece, Glory WS yetkilileri tarafından “dünyadaki en fazla kick boks yeteneğinin bir araya geleceği gece” olarak lanse ediliyor.


185 ülkeden milyonlarca kişinin Spike TV üzerinden canlı olarak izleyeceği Glory15 İstanbul, Ülker Sports Arena’da, 12 Nisan’da düzenlenecek. “Glory15 İstanbul”un Biletix’ten satışa sunulan biletlerine hem yurt dışından hem de Türkiye’nin birçok bölgesinden yoğun ilgi gösteriliyor.

Hepsi şampiyon ve hepsi aynı ringde karşı karşıya!
Glory15 İstanbul’un bu seneki en büyük sürprizi Dünya Hafif Ağırsiklet Şampiyonluk Turnuvası’na da ev sahipliği yapacak olması. Türkiye’nin uluslararası kick boks gururu Gökhan Saki’nin Avusturyalı Nathan Corbett; Surinamlı Tyrone Spong’un ise Brezilyalı Saulo Cavalari ile karşı karşıya geleceği yarı final maçlarından sonra birincilik için de final maçı yapılacak.


Glory 15 İstanbul organizasyonu, 3 maçlık turnuvanın dışında da önemli maçlara ev sahipliği yapacak. Ağırsiklette Errol Zimmerman ile Ben Edwards’ın kıyasıya mücadele edeceği Glory15’te, hafifsiklette ise Robin vas Roosmalen ile Marat Grigorian karşı karşıya gelecek. Gecenin süper dövüşleri ise Amerikalı Brian Collette ile Mourad Bouzidi ve Brezilyalı Jhonata Diniz ile Mısırlı Hesdy Gerges arasında yapılacak.

Gökhan Saki “Kick Boks Dünya Şampiyonluğu” yolunda!
“Glory 15 İstanbul “ Türkiye Yöneticisi Birol Topuz, geçen sene Türk sporseverlerin kalbine taht kuran ve dünyada “The Rebel” ve “Türkün Gücü” lakaplarıyla anılan kick boksçumuz Gökhan Saki’nin bu senenin favori ismi olduğunu söyledi. Topuz, bütün meraklıları Dünya Hafif Ağır siklet Şampiyonluğu Turnuvası’na tanıklık etmek ve dünya kick boks otoriteleri tarafından da favori gösterilen uluslararası gururumuz Göhkan Saki’yi desteklemek için 12 Nisan akşamı Ülker Sports Arena’ya çağırdı. Kendisi de eski bir dünya şampiyonu olan Birol Topuz, “Gökhan şampiyonluk kupasını kaldırırken orada olalım ve bu gururu hep beraber yaşayalım” dedi. Glory WS’in ilk kez 2013 yılında İstanbul’a geldiğini hatırlatan ve 6 Nisan’da yapılan karşılaşmaları izlemek için dünyanın dört bir yanından meraklıların Ülker Sports Arena’yı hıncahınç doldurduğunu anlatan Topuz, “Türkiye’den karşılaşmaya yoğun bir ilgi vardı. Ama bunun yanı sıra yurt dışından da yoğun katılım oldu. Bu ilgi, daha doğrusu futbol dışındaki bir spor alanına gösterilen bu yoğun ilgi, bizlere mutluluk verdi” dedi.

Biletler Biletix’te satışa sunuldu!
12 Nisan akşamı yapılacak olan Glory15 İstanbul için Ülker Sports Arena’nın kapıları saat 17.00’da açılacak. Saat 19.00’da görsel şovlar ve sürpriz konuklarla başlayacak olan gece 185’i aşkın ülkeye gerçekleştirilen televizyon bağlantısı ile milyonlarca kişiye ulaşacak.

Biletix’in satışını gerçekleştirdiği etkinliğin biletleri VIP 1. Kademe 420 TL, Saha İçi 240 TL, 1. Kategori 95 TL, 2. Kategori 58.50 TL, 3. Kategori 36.50 TL ve 4. Kategori 25 TL olarak Biletix’ten satışa sunuldu. Satış sitesine şu linkten ulaşabilirsiniz: http://www.biletix.com/etkinlik/PBGLR/TURKIYE/tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder