2 Şubat 2014 Pazar

GÜNLÜK YAŞAMDA BENZİNİ BİTENLERE




Şehir hayatının keşmekeşi içinde keyifli saatler geçirmeye ihtiyaç duyduğunuz anda, farklı ambiansıyla Benzin Cafe imdadınıza yetişiyor. Klasik cafe ve restoran anlayışına toptan karşı çıkan mekan, günlük hayatta yakıtı bitenler için adeta benzin istasyonu...

Son yıllarda öne çıkan cafe-restoranlarından Big Yellow Taxi/Benzin Cafe, İstanbul'da şubelerini arttırıyor. Benzin Cafe'nin Kadıköy Kazasker Şubesi, işletmecisi ve yetişmiş personeli ile öne çıkanlar arasında. Dünya mutfağının en seçkin örmekleri,Türk mutfağının eşsiz lezzetleri, fastfood tadlarını çok özel bir sunum ile mönülerine aktaran Benzin Cafe, Anadolu yakasının özel lezzetler mekanlarından biri olmuş durumda.

Medya grubumuzun New York editörleri Tony Bar ve Jennifer Bar ve dergimizin Genel Yayın Yönetmeni Özcan Uzun ile Genel Koordinatör Sedat Karagöz ziyaret ettikleri mekanı değerlendirdi. Uzun ve Karagöz'den tam puan alan Benzin Cafe'nin işletmecisi, dünya mutfağının ödüllü şeflerinden olan Erol Boldan.

Boldan, Benzin Cafe konseptinin İstanbul'da yaygınlaştığını bunun yanında Türkye'nin çeşitli şehirlerinde, Benzin Cafe şubelerini görmenin mümkün olduğunu söyledi. Erol Boldan, “Benzin Cafe Kazasker Şubesi'ni diğerlerinden öne çıkaran özellikleri, işletme anlayışımzdaki farklılıktır. Personelimizi servis ve müşteri ilişkileri konusunda eğitiyoruz. Müşteriler bizim için evimize gelmiş konuklar gibi, burayı işletirken müşteri memnuniyeti bizim için herşeyden önce geliyor” diyerek farkılılıklarını ortaya koyuyor.

Bir başka farklılık ise müşteri ilişkilerinin Billur Yıldız tarafından yürütülmesi. Bildiğiniz gibi Yıldız, sanat camiasının çok sevilen simalarından biri.
Mekana gelenler hiç beklemedikleri bir performansla karşılaşınca adeta büyüleniyorlar. Dizi ve tiyatro oyuncusu Billur Yıldız konuklarını, interaktif tiyatro gösterileriyle karşılıyor.

Bu mekanı çok başarılı bir şefin yönetmesi farkını ortaya koyuyor. Erol Boldan daha yapılacak çok şeyin olduğunu söylerken, mekanın başka bir özelliğini anlatıyor: “Birçok ünlü motor klübü üyeleri burada yemek yiyor. Ayrıca bu klüpler bir çok aktivitelerini de burada gerçekleştiriyorlar”

Klasik cafe ve restoranlardan sıkılanlara son derece alternatif bir mekan olan ve girdiğiniz andan itibaren bambaşka bir atmosfer içinde keyifli saatler geçirmenizi garanti eden mekan; Kadıköy Kazasker, Şemsettin Günaltay Caddesi 148 numarada hizmet veriyor. Merak edenler için ise telefon numarası; 216 411 20 12.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder