6 Şubat 2014 Perşembe

Albert Helms JW Marriott Ankara’da

JW MARRIOTT ANKARA’ya Yeni Genel Müdür

Turizm sektöründe çalıştığı 40 yıllık süre boyunca kariyerinde yükselerek yol alan Albert Helms sahip olduğu yöneticilik becerileri ve tecrübeleriyle şimdi JW Marriott Ankara’da…ABD ve dünyanın 70 ülkesinde 3.800’ün üzerinde turizm yatırımına sahip dünyanın önde gelen konaklama zinciri MARRIOTT INTERNATIONAL’ın lüks otel markası JW MARRIOTT’ın Avrupa’daki dördüncü, Türkiye’deki ilk oteli JW MARRIOTT ANKARA yola yeni Genel Müdürü Albert Helms ile devam ediyor.

Turizm sektörünün en deneyimli isimlerinden olan Albert Helms, 40 yılı aşkın bir süredir uluslar arası kurum ve kuruluşlarda çeşitli pozisyonlarda görev alarak çalışma hayatını sürdürdü.

Almanya’da başladığı otelcilik kariyerini daha sonrasında Rusya, Polonya gibi ülkelerde 5 yıldızlı otellerde çalışarak devam ettiren Helms, 1982 yılında Güney Afrika’ya yerleşti ve kariyerine burada devam etti. 1997 yılında Marriott International’a katılan Albert Helms bulunduğu stratejik pozisyonlarda ve yönetim kademelerinde önemli başarılara imza attı.

 Helms’in  Renaissance Moskova Hotel’de başlayan Marriott kariyeri 2001 yılında Frankfurt Marriott Hotel'de terfi ettirilmesiyle devam etti. 2 yıl gibi kısa bir sürede Rusya'daki Renaissance St. Petersburg Hotel'de Genel Müdürlük pozisyonuna gelen Helms, burada geçirdiği 4 yıl boyunca başarılı işlere imza attı. 2006 yılından beri Varşova Marriott Hotel’de yürüttüğü Genel Müdürlük görevinin ardından, 15 Ocak 2014 tarihi itibariyle JW Marriott Ankara’daki yeni görevinin başına geçti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder