6 Şubat 2014 Perşembe

En romantik Sevgililer Günü, Rixos Hotels‘de yaşanır…!

Rixos Hotels, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilisiyle başbaşa romantik bir kaçamak yapmak isteyenler için özel konaklama ayrıcalıkları sunuyor


 İstanbul’da rüya gibi Sevgililer Günü
14 Şubat Sevgililer Günü’nde, Rixos Taksim ve Rixos Pera İstanbul’da konaklayan çiftleri, aşk masallarını aratmayacak keyifli anlar bekliyor. Rixos Pera İstanbul’da Haliç manzaralı Sevgililer Günü’ne özel süslenen odalarda konaklama, Rixos Royal SPA’da 30 dakika Türk Hamamı ya da Asya Masajı keyfi, Rixos Royal SPA harcamlarında %20 indirim, otel restoran ve barlarında %15 özel indirim sunuluyor. Rixos Pera İstanbul Eski Beyoğlu’nun en romantik otelinde unutulmaz anılar biriktirmek isteyen aşıklar için şiir gibi bir sevgililer günü paketi sunuyor.Rixos Taksim İstanbul ise sevgililer gününe özel süslenmiş süit odalarda konaklama, Rixos Hotels klasiği Royal SPA’da %20 indirim ve 30 dakika Türk Hamamı ya da Asya Masaj keyfi ediye ediyor. Rixos Taksim İstanbul’un bar ve restoranında da %15 özel indirimle şehrin kalbinde konforlu bir sevgililer günü sevenleri bekliyor.  


Kızıl Denizde Aşk
Rixos Sharm El Sheikh Sevgililer gününü Kızıldeniz’de dünyanın dalış ve barış şehri olarak bilinen Sharm El Sheik’te geçirmek isteyenler için çok ultra romantik bir paket sunuyor. Sevgililer gününü Rixos Sharm El Sheik’te geçirecek olan aşıkları bir üst odaya upgrade imkanı, odaya şampanya ve çikolata ikramı, turn down servisi, SPA harcamalarında %15 indirim, cabana rezervasyonlarında öncelik ve %25 indirim, 14 Şubat’ta odaya kahvaltı servisi ve Executive Lounge Lounge’ta özel akşam yemeği gibi ayrıcalıklar bekliyor. Rixos Sharm El Sheikh bu sevgililer gününde,dünyanın en zengin su altı yaşamı ve mercan kayalıklarının yanı başında sevgilisiyle unutulmayacak bir romantizm yaşamak isteyen çiftlerin destinasyonu oluyor.



Dubai’de unutulmayacak bir Sevgililer Günü hatırası
Rixos The Palm Dubai, mucizeler adası olarak bilinen Palmiye Adası’nda sevgilier için üç farklı konaklama paketi sunuyor. 13 – 15 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak Gümüş, Altın ve Elmas paketleri lüksün tartışılmaz destinasyonu Dubai’de en romantik anlara imza atmak steyen sevenler için tasarlandı. Farklı kategorilerde odalarda konaklama imkanı sunan paketler, SPA’da özel terapi uygulamalarından havalimanından limuzin ile transfere kadar bir çok farklı lüks hizmeti sunuyor. Bu özel sevgililer gününü unutulmaz kılmak isteyen aşıklara özel olarak çekilecek fotoğrafları da hediye edilecek.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder