28 Şubat 2015 Cumartesi

Iss Culınary Team 9. Uluslararası Güney Avrupa Yemek Yarışması’na Katılıyor

ISS Culinary Team, bu yıl 9. kez düzenlenecek olan Uluslararası Güney Avrupa Yemek Yarışması’na (9th International Culinary Competition of Southern Europe) katılıyor. Şef İsmail Ay, Şef Ulaş Akyıldız ve Şef Ömer Bağı’dan oluşan ekip, 26 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında  ISS Türkiye adına yarışacak.


Kuzey Yunanistan Aşçılar Derneği’nin Selanik şehrinde düzenlediği 9. Uluslararası Güney Avrupa Yemek Yarışması, dünyada en prestijli organizasyonlar arasında yer alıyor. Türkiye’den ISS Culinary Team’in de katılacağı organizasyon 26 Şubat- 1 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek. ISS Türkiye’nin başarılı Executive chef’lerinden oluşan ekip, yarışmada Türk mutfak ve yemek kültürünü temsil edecek.


En prestijli yarışma
Dünya ülkelerinden pek çok şefin katılacağı uluslararası yarışmanın direktörleri arasında yer alan Domenico Maggi, Güney Avrupa’nın en prestijli yarışmalarından biri olarak nitelendirdiği organizasyon için şu açıklamalarda bulunuyor: “Worldchefs Güney Avrupa Kıta Direktörü olarak 9. Uluslararası Güney Avrupa Yemek Yarışması’nı organize eden Kuzey Yunanistan Aşçılar Derneği’nin üyelerini ve tüm şefleri tebrik ediyorum. Profesyonellik, tutku ve bu işin zorlukları bu yarışmayı Güney Avrupa’nın en prestijli yarışması haline getirmiştir. Yemek yarışmaları yeni fikirler ve mutfakların tanıtımı için çok önemlidir. Şefler, bu tür yarışmalarda doğru tadım ve lezzetlerle bilgi ve becerili göstererek sunumlar yaparlar. Başarının anahtarının iyi bir sunum olduğu asla unutulmamalıdır.”




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder