22 Şubat 2015 Pazar

SETUR TATİL TAKVİMİ İLE 113 GÜNLÜK YILLIK TATİLİNİZİ PLANLAYIN

2015 yılında tüm resmi tatiller ve hafta sonu tatillerinin toplamda 113 günlük kocaman bir tatil oluşturduğunu biliyor musunuz? Setur, hazırladığı Facebook uygulaması, Tatil Takvimiile tüm müşterilerinin bu 113 günlük tatili mükemmel bir deneyime dönüştürmesini sağlıyor. Üstelik bu tatillere ek olarak yıl içerisinde planladığınız özel tatil ve aktiviteleri de bu pratik takvim üzerinden planlayabilirsiniz.


Setur’dan size ve sevdiklerinize mükemmel bir tatil imkanı
Setur, Facebook üzerinden 2014 yılında kullanıma açtığı ve binlerce kullanıcının tatillerini planladığı Tatil Takvimi uygulamasını 2015’te de sürdürüyor. 2015 yılının tüm resmi ve hafta sonu tatillerine ekstra indirimlerle onlarca tatil imkanısunan Setur, tüm bu tatillerden hem sizin hem de dilediğiniz kadar kişininyararlanmasını sağlıyor.  Setur’un Tatil Takvimi uygulamasının özellikleri sadece bunlarla da sınırlı değil. Resmi tatiller ve hafta sonlarının dışında kalan tüm günlere  yıl dönümleriniz, doğum günleriniz, yıllık izinleriniz gibi dilediğiniz tatillerinizi ekleyebiliyor, tüm bu tatiller için Setur’dan indirim alma şansına sahip olabiliyorsunuz.

Dilerseniz tatil tarihiniz yaklaştıkça size hatırlatan, arkadaşlarınızı dilediğiniz tatile davet ederek onların da indirimli tatil yapmasını sağlayan Tatil Takvimiuygulaması, 2015’te de yoğun ilgi görmeye devam edecek gibi görünüyor.Tüm bu imkanlara sahip olabileceğiniz Setur Tatil Takvimi uygulamasına http://bit.ly/TatilTakvimi adresinden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder