23 Şubat 2015 Pazartesi

Karayipler’den Uzakdoğu’ya Deniz Üstünde 5 Yıldızlı Tatil

 Denizi ve Konforu Sevenlere 5 Yıldızlı Tatil
Türkiye pazarındaki tüketiciye 2006’dan beri tatil hizmetleri sunan ODEON Tours, 2014 yılı itibarı ile faaliyetlerine OTI Holding’in global tur operatörü markası Coral Travel ile devam ediyor. Coral Travel Türkiye, denizi ve konforu seven misafirlerine uluslararası standartlara sahip gemilerle farklı destinasyonlara seyahat etme fırsatını 199 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunuyor.


Coral Travel Türkiye’nin geniş bir yelpazede sunduğu Cruise turu alternatifleriyle Alaska’nın doğal güzelliklerinden, Avrupa’nın antik geçmişine, Meksika’nın el değmemiş tabiatından, Karayipler, Bahamalar ve Hawaii’nin tropik zenginliklerine veya Güney Amerika’nın egzotik kültürüne kadar her bölgeye seyahat etmek mümkün. Sunulan gemi turlarında, ekonomik fiyatlı iç kabin alternatiflerinin yanında dış kabin ve balkonlu kabinler de oldukça ilgi görüyor. Yolcular; Güney Amerika, Kanarya Adaları, Ege & Adriyatik, Kuzey Avrupa, Batı Akdeniz & Akdeniz, Yunan Adaları, Karayipler, Uzakdoğu ve nehir turları ile Transatlantikler gibi pek çok alternatif arasından seçim yaparak unutulmaz bir tatil serüvenine çıkma şansı yakalıyor.


En popüler cruise turları
Önümüzdeki dönemin en popüler turları arasında Yunan Adaları, Ege Adriyatik, Akdeniz, Norveç Fiyordları ve Baltık Başkentleri, Kanarya Adaları, Volga ve Ren Nehri turlarının sayılabileceğini belirten Coral Travel Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kamçı, “Yolculuk süreleri, destinasyonun uzaklığı ve kabin farkına göre değişiklik gösteren fiyatlar 3 gece 4 günlük Yunanistan turu için 199 Euro’dan başlarken, 26 günlük Transatlantik turunda 5 bin 349 Euro’ya kadar ulaşıyor. Dünya’nın çoğu limanına uğrayan birçok gemi firması ile çalışıp misafirlerimize çok sayıda ülke görme olanağı sağlayan alternatif turlar sunmaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi. Her gemiye göre değişiklik gösteren indirimli yaş gruplarının yanı sıra 3. ve 4. kişilere de farklı gemilerde indirimlerin söz konusu olduğunu belirten Kamçı, cruise turlarında vize durumunun gidilecek destinasyona göre değişiklik gösterdiğini belirtti.


Denizin üstünde ama 5 yıldızlı otel konforunda
Gemilerin büyüklükleri gidilecek destinasyonlara göre değişiklik gösterebiliyor. Kabin alternatifleri; gemi tipine göre deluxe suite ve royal suite gibi lüks kategorileri de içeriyor. Gemi seyahatine çıkan yolcular zevk ve tercihlerine göre kendi evindeymiş gibi rahatlık yaşarken aynı zamanda her akşam 5 yıldızlı bir otelde yemeğe çıkma konforu, tatil beldelerinde verilen tüm hizmetlerden yararlanma imkanı ve bavul açma kapama derdi olmadan birçok ülkeye kısa zamanda seyahat etme avantajına sahip oluyorlar.

Gemilerde tırmanma duvarına tırmanmak, sörf havuzunda keyifli dakikalar yaşamak ve akşam yemeği için dünya mutfağından sunulan farklı lezzetlerin tadına varmanın yanı sıra, teknolojinin verdiği imkanlarla paraşüt simülatörü, buz pistleri, çarpışan araba pisti, simülasyon ile akşam yemekleri, şovlar, robot barmenler ve limanlarda geçirilecek eğlenceli saatler de misafirleri bekliyor.

Coral Travel’dan 100 TL'lik alışverişe 300 mil bonus
TÜRK HAVA YOLLARI’nın avantajlarla dolu özel yolcu programıMiles&Smiles’ın üyeleri, Coral Travel & ODEON Tours’dan gerçekleştirecekleri seyahatlerinde 100 TL harcama karşılığı 300 bonus mil kazanıyor.Tur programları hakkında bilgi almak ve kayıt yaptırmak için Coral Travel Çağrı Merkezi 444 0 684’yi arayabilir, www.coraltatil.com adresine ulaşabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder