19 Şubat 2015 Perşembe

Sabah Yatakları'ndan Otellere Saray Konforu

Özellikle lüks otellerin tercih ettiği marka olan Sabah Yatakları, yeniyıl ile birlikte yeni ürünlerini de tüketicilerin kullanımına sunmaya başladı. Markanın yeni modelleri için katalog çalışmalarını Antalya’da tamamlayan Sabah Yatakları'nın Toplu Satışlar Sorumlusu Uraz Solmaz, "Pek çok araştırmanın sonuçlarından yola çıkarak dört yeni model ürettik.


Özellikle oteller için tasarlanmış dört yeni yatak modelimizin hepsinde ileri teknoloji yay sistemleri ile doğal içerikli hammaddeler kullanımını dikkate aldık" dedi. Yeni ürünlerde çelik yay ve doğal içerikli malzemelerin öne çıkan belirgin özellikler olduğuna değinen Uraz Solmaz, ikinci olarak da uyku kalitesinin ön planda tutulduğuna değindi. Yeni ürün grubunda patentli Air-Flow® yay  sistemi ile üretilen 'RoyalFlex' markalı yatağın öne çıkan ürünlerin başında geldiğini açıklayan Solmaz, "Omurganın şekli ve farklı ağırlıklardaki kullanıcılar için maksimum konfor prensibi ile dizayn edilen bu patentli yay sistemi,  birbirinden farklı üç  hava boşluğu oluşturacak şekilde tasarlanmıştır.



Böylece uyku esnasında vücut ağırlığı ile doğru orantılı olarak çalışan yaylar, noktasal tepki vererek kan basıncının eksiksiz devam etmesine imkan veriyor. Uyku esnasında oluşan uyuşmalar ve bunun sebebi ile ortaya çıkan dönmeler minimize edilmiş oluyor. Ayrıca RoyalFlex yatağımızda kullanılan 'Open-Cell Foam' dolgu malzemesi yüksek gözenekleri sayesinde hava geçirgenliğini artırarak, terleme sorununa da çözüm getiriyor" şeklinde konuştu.


Serinin ikinci modeli olan  ve 'Integrale' adını verdikleri yatak modelinin,  özellikle otel kullanımında sıkça yaşanan deformasyon sorununa kalıcı çözüm amacıyla üretildiğine değinen Uraz Solmaz, "Yay sisteminin deforme olmamasına karşın üst yüzeyin daha kısa sürede deforme olması sorununu çözmek amacıyla yatak üst yüzeyinin değişebilir özellikte üretilmesini sağladık. Bu model özellikle Starwood Grubu ve Mövenpick otelleri tarafından tercih edilen ve otel yatırımcılarının ileriye dönük yatırım maliyetlerini de azaltan bir çözüm olarak düşünülmüştür. 'Terapia' ve 'Elegante' modelleri ise, bu grubun diğer iki modelidir ki, her ikisinde de doğal malzemelerin kullanımı ve özel dizayn edilmiş yay sistemleri öne çıkmaktadır" dedi...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder