18 Şubat 2015 Çarşamba

Şef Mavi Fethiye Profesyonel Aşçılar Derneği 13. İstanbul Uluslararsı Mutfak Günlerinden Ödüllerle Döndü

Şef mavi fethiye profesyonel aşçılar derneği olarak 28-31 Ocak 2015 tarihlerinde Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) tarafından düzenlenen 13.Uluslararası İstanbul mutfak günlerine derneğe üye şeflerimiz Fethiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi , Ortaca meslek yüksekokulu öğrencileri ve öğretmenleri ile katıldık. Her yıl olduğu gibi bu yıl öğrencilerimizi yarışmaya hazırlayarak Dernek olarak ulaşım ve konaklamasını Fethiye'den İstanbula , İstanbuldan Fethiye'ye öğrencilerin ve şeflerin bütün ihtiyaçlarında ,yarışma ortamında destek olarak her yıl olduğu gibi başarılı bir organizasyon gerçekleştirdik.


Fethiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenleri Sezgin Gündüz, Fatih Kuyucak, Dilber Vatansever Sirek, Ortaca meslek yüksekokulu öğretmeni Egem Zağralı ya öğrencilerle yapmış oldukları çalışmalarından ve desteklerinden dolayı çok çok teşekkür ederiz. Fethiye belediyesine desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz .


Yetiştirilen ve çalışmalar yapılarak Yarışmalara katılan öğrenciler ve ödülleri
Fethiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri
Esin Göktaşlı Lise Düzeyi Okular için Öğrenci Aşçı Balık Yarışması-Gümüş Madalya Ayşegül Erişgen Lise Düzeyi Okular için Öğrenci Aşçı Makarna Yarışması-Gümüş Madalya
Mahmut Ensar İzdeman Lise Düzeyi Okular için Öğrenci Aşçı Makarna Yarışması-Bronz Madalya
Aysun Güler Lise Düzeyi Okular için Öğrenci Aşçı Restoran Tatlı Tabağı Yarışması-Merit Belgesi
Burak Rahman Dikmen Lise Düzeyi Okular için Öğrenci Aşçı Restoran Tatlı Tabağı Yarışması-Bronz Madalya
Yılın En İyi Lisesi ekip yarışması Hıdır Yeşil-Mustafa Sazak–Hilal Saraylı 
Bronz madalya 
Ortaca meslek yüksek okulu 
Kübra ALTAY
Iskender ulubaş
İlker çetin 
Furkan çakmak 
Ilhan avcu
Oktay Yalçın 
Anıl Sadık yiğit 
5 gümüş madalya 1 bronz madalya 1 nedir sertifika kazanmıştır . Başarılarının devamını dileriz.

Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri
Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri, Türk mutfağını dünyanın diğer mutfak kültürleri ile buluşturmak, ülkemizin aşçıları ile dünyanın önde gelen aşçıları arasında yakınlaşmayı ve karşılıklı bilgi alışverişini sağlamak amacıyla düzenlenen uluslararası bir gastronomi yarışmasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder