18 Şubat 2015 Çarşamba

KONFOR BAYİ TOPLANTISI ANTALYA'DA YAPILDI

50 yılı aşkın deneyimiyle mobilya ve yatak sektörünün devlerinden Konfor, 12 - 15 Şubat tarihleri arasında Türkiye'nin dört bir yanındaki bayilerini Antalya'da buluşturdu. Üç gün süren bayi toplantısında katılımcılar showroom'da Konfor'un tüm yeni koleksiyonunu yakından tanıma şansı elde etti. Bu yıl 8.si düzenlenen bayi toplantısı, Ebru Gündeş'in sahne programı ile son buldu.
'Evin senin kimliğin...' mottosuyla ev dekorasyonunda fark yaratan Konfor, bu yıl 8.sini düzenlediği bayi toplantısıyla paydaşları ile bir araya geldi.


Antalya Titanic Deluxe Hotel'de 680 kişinin katılımıyla gerçekleşen toplantı, dolu dolu geçen üç günün ardından Ebru Gündeş'in sahne programıyla son buldu. Dört ayrı salonda sergilenen bütün koleksiyon ürünleri, katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Özellikle sezon trendlerini yansıtan turkuvaz, su yeşili, somon, küf yeşili koltuk takımları ve desenli panel mobilya grubu, favoriler arasında yerini aldı. Geçen yıla oranla siparişlerde %30'luk bir artışın sağlandığı toplantıda gelişim grafiğinin yanı sıra, yeni dönem hedef ve yenilikleri de bayilerle paylaşıldı.


Mağazalaşarak büyüyor...
Kaliteli, özgün, fonksiyonel ve şık tasarımları ile 50 yılı aşkın süredir mobilya sektöründe hizmet veren Konfor, 'Evin senin kimliğin...' mottosuyla büyümeye devam ediyor. Türkiye genelinde 30 mağazaya ulaşan Konfor, 2015 sonunda 60 mağazaya ulaşmayı hedefliyor. İzmir'in ulusal markalarından biri olup ünü dünya sınırlarını aşan Konfor, yenilikçi ve trend tasarımlarını dünyanın 43 ülkesinde tüketicilerle buluşturuyor. Konfor'un ürün gamında yatak odası, yemek odası, genç odası takımları, oturma grupları, köşe takımları, kanepeler, tv üniteleri, orta sehpalar, sandalyeler, berjerler ve yataklar yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder