24 Şubat 2015 Salı

İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu-ICVB, ACE of MICE’da Kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün kalbi İstanbul’da atacak!

İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu-ICVB’ nin endüstri partneri olduğu Türkiye’nin tek MICE Endüstrisi Fuarı  ACE of M.I.C.E. Exhibition 26-28 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor.


Tüm dünyada hızlı bir yükseliş grafiği izleyen kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün en büyük uluslararası buluşması ACE of M.I.C.E. Fuarı, bu yıl ikinci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu-ICVB’nin de endüstri partneri olduğu “ACE of M.I.C.E. Exhibition” 26‐28 Şubat 2015 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Türkiye ve dünyadan sektör profesyonellerini buluşturacak fuar kapsamında, bu alandaki en önemli ödüllerden biri kabul edilen ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri de 27 Şubat’ta sahiplerini bulacak.

ACE of M.I.C.E. Fuarı’nda, İstanbul’u temsil eden kuruluş olarak yer alan İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu-ICVB, İstanbul’un kongre, konferans, fuar ve sergileme olanaklarını tanıtacak, kongre ve konferans turizmini özendirerek turizmin geliştirilmesine katkı sağlayacak. Önceden randevu sistemi ile sektör profesyonellerinin ağırlanacağı fuarda, 3 gün boyunca yoğun olarak birebir görüşmeler gerçekleştirilecek ve toplantı ve insentif düzenleyicilerine detaylı bilgiler verilecek. ACE of M.I.C.E’da özel olarak hazırlanan standı ile yer alacak olan İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu- ICVB, fuar süresince gerçekleştirilecek olan workshop, toplantı ve tüm etkinlikler ile yoğun bir takvim içinde uluslararası platformlarda İstanbul’un en iyi şekilde temsil edilmesini sağlayacak.
ACE of M.I.C.E’ın endüstri partneri olan İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu-ICVB
“İstanbul’un hedefi, kongre turizmi alanında ilk tercih olmaktır”

Türkiye’nin tek MICE Endüstrisi Fuarı  ACE of M.I.C.E. Exhibition’ın endüstri partneri olarak yer alan İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu-ICVB Genel Müdürü Özgül Özkan Yavuz konuyla ilgili verdiği bilgide “İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu–ICVB olarak, İstanbul’un kongre turizmi alanında tam anlamıyla tercih edilen bir varış noktası haline gelmesi ve pazar payının artırılmasına katkıda bulunmak için çalışmalarımız çok yönlü devam ediyor. Yıllardır sektörü takip eden bir kurum gözüyle, ACE of M.I.C.E Fuarı’nın yalnız İstanbul turizmi için değil, Türkiye turizmi için de önemli bir etkinlik olma yolunda ilerlediğini görmekten memnuniyet duyuyorum. Fuarın geçen yıl olduğu gibi bu yıl da, tüm katılımcı ve ziyaretçilerine, beklentilerinin gerçekleşeceği bir platform sunacağına ve tüm ihtiyaçlarına cevap verebileceğine olan inancım sonsuzdur. ACE of M.I.C.E; yalnız fuar alanında değil, fuar dışında da görkemli ve adından söz ettiren, başarılı organizasyonları ile bu yıl da yine sektör basınında gündem yaratacaktır. İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu-ICVB olarak, kongre sektörünün önemli organizasyonu ‘ACE of M.I.C.E’ fuarına tüm dünyadan davet edilen uluslararası basın temsilcilerini ağırlayarak özel tanıtım gezileri düzenleyecek ve İstanbul’un tanıtımına en iyi şekilde katkıda bulunacağız. Kongre endüstrisinin kalbinin atacağı ve yerli ve yabancı katılımcıların yoğun ilgisiyle gerçekleşecek ACE of M.I.C.E  etkinliğinin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. ” dedi.

MICE Endüstrisinin Yeni Buluşma Noktası
MICE sektörünün bilinirliliğini arttırmak amacıyla düzenlenen,  ACE of M.I.C.E. Fuarı’na bu yıl İspanya’dan Azerbaycan’a, Avusturya’dan Yunanistan’a 25 ülkeden etkinlik planlayıcıları ve kongre organizatörleri katılacak. Oteller, etkinlik yönetimi, sahne‐dekor‐stant tasarım ve uygulaması yapan firmalar, transfer, dönemsel İK, ses‐ışık‐görüntü, video ve dijital çözümler gibi alanlarda faaliyet gösteren 325 firma, 26-28 Şubat 2015 tarihlerinde fuar kapsamında stant açacak. ACE of M.I.C.E. Fuarı’nın bu seneki bir önemli özelliği de, ilk kez sektörle ilgili istatistiki bir çalışmanın yapılıyor olması. Türkiye’de düzenlenen ilk ve tek MICE fuarı olan etkinlik bünyesinde ayrıca pek çok panel, seminer, konferans ve network buluşması gerçekleşecek. 2014 senesinde 9.856 ziyaretçi (1.053 uluslararası, 8803 yerli) ağırlayan ACE of MICE, Türkiye, Kuzey ve Latin Amerika, Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Asya ülkelerinden toplamda 579 profesyoneli ağırladı ve katılımcılar 3.725 B2B görüşme gerçekleştirdi. ACE of M.I.C.E. Fuarı’na ilginin bu yıl daha da artması ve 13 binden fazla kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder