11 Şubat 2015 Çarşamba

Bahara Erken Rezervasyon Fırsatı

Baharın heyecanını unutulamayacak bir tatille birleştirmek isteyenler için İksir Resort Town’un erken rezervasyon fırsatları başladı.Tüm yılın yorgunluğunu atmak için beklediğiniz tatil planını şimdiden yapmaya ne dersiniz? Yoğun çalışma temposu ile şehirden uzaklaşıp tatil yapmaya ihtiyaç duymak lüks olmaktan çıkıyor ve bizler için bir ihtiyaç halini alıyor. Doğanın uyanışına tanık olmak, gündelik hayatın koşturmasına ara vermek ve 23 Nisan’da çocuklarına unutulmaz bir Çocuk Bayramı Şenliği hediye etmek isteyenler için İksir Resort Town Mart ayı boyunca yapılacak erken rezervasyonlarda %10 indirim olanağı ile sizleri bekliyor.


Kastamonu’ya 29 km. mesafede bulunan Daday Bölgesi’nde kurulu İksir Resort, oksijen deposu olmasının yanı sıra, eşsiz doğasıyla, zengin bitki örtüsü ve hayvan türleriyle, sakin yaşamı ile her gün yeniden doğmak isteyenleri yeni bir yaşam deneyimine davet ediyor.2009’dan beri hizmet veren İksir Resort Town, 60.000 m2 arazi üzerine kurulmuş geniş bir alana yayılıyor. Aile meskeni olarak kullanılan tarihi konağın aslına uygun restorasyonu ile toplamda 4 binada 60 odası, 156 yatak kapasitesine sahip tesisi, Sağlıklı Yaşam Merkezi, Binicilik Merkezi, toplantı salonları, restoranları, kafeleri ve resepsiyon binaları ile tatile dair tüm ihtiyaçlara cevap bulmak isteyenler için ideal hizmetler sunuyor.


Çeşitli aktivite olanakları ile tatilden yeni kazanımlarla dönmek isteyenleri de unutmayan İksir Resort Town, yetişkin ve çocuklar için binicilik dersleri imkanını da bünyesinde barındırıyor. İksir Resort Town Daday Binicilik Tesisleri'nde binicilere ve binici adaylarına her türlü iklim koşullarında, amaca uygun atlar ve antrenörler ile verilebilen eğitimlerle; binicilik sporunu tanımanız, sevmeniz ve bir yaşam biçimine dönüştürmenize olanak sağlıyor. Özellikle çocukların bedensel ve ruhsal gelişimine büyük ölçüde katkıda bulunan binicilik derslerini 23 Nisan Çocuk Bayramı’nda erken rezervasyon imkanı ile çocuklarınızın unutamayacağı bir hediyeye dönüştürebilirsiniz.


Bu aktivitelere ek olarak İksir Resort Town, doğa yürüyüşleri, jeeple safari, eğitmenler eşliğinde yapılan sanatsal obje tasarımları, uçurtma yapımı ve ahşap oymacılığı sanatı üzerine yaptığı çalışmalarla sizlere verimli tatilin kapılarını aralıyor. Eğer İksir’in hobi bahçesinde kendi meyve ve sebzenizi üretmenin keyfine varmak, yöresel tatlarla bezenmiş mutfağının tadına bakmak, çevresinde bulunan eşsiz doğal ve tarihi güzellikleri görmek istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın. Gelin, baharı İksir Resort Town’da birlikte karşılayalım.

Ayrıntılı bilgi için;
http://www.iksirresorttown.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder