23 Şubat 2015 Pazartesi

Instagram Fenomenlerine Küçük Oteller Sitesi İle Dünyayı Gezme Fırsatı

Instagram Fenomenlerine Duyuru! Instagram Fenomeni İsen, Dünyayı Gezmeye Hazır Mısın?
Sosyal medya fenomeni olmak, son zamanlarda popüler kavramlardan ve uğraşlardan birisi oldu. 260 milyondan fazla kaliteli kullanıcıya sahip olan Instagram, etkileşim anlamında diğer sosyal medya mecralarını geride bırakıyor, öyle ki kullanıcıların yarısı her gün Instagrama giriyor, beğeni ve paylaşım rekorları kırılabiliyor.


100 binden fazla takipçiniz varsa, konaklama imkanı sunuluyor
Instagram'da 9 aydan beri aktif olan @smallhotels; Instagram'da fenomen olan kullanıcılara ücretsiz konaklama fırsatları sunuyor. Son 9 ayda, 80’i yerli 140’ı yabancı olmak üzere 220 Instagram fenomenine konaklama sponsorluğu sunan Küçük Oteller Sitesi Editörü İzim Bozada, bu alanda dünyada ilk olduklarını ve şuan itibariyle de tek olduklarını belirtti.  Fenomenlere, işbirliği önerisinde bulunan İzim Bozada, şunları söyledi: “Instagram'da fenomen olan kullanıcılar, @smallhotels ile işbirliği yaptığında; Türkiye ve dünyanın dört bir yanındaki butik ve küçük otellerde misafir edilerek, ağırlanıyor. Eğer Instagram'da 100 binden fazla takipçiniz var ise; Instagramdaki @smallhotels ile irtibata geçerek, siz de hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz” dedi.


@smallhotels’in, 123 bin takipçisi bulunuyor
Küçük oteller sitesinin (KucukOteller.com.tr) Instagram’da, www.instagram/smallhotels hesabıyla yer aldığını ifade eden İzim Bozada, konuşmasına söyle devam etti: “Küçük ve butik oteller olarak, @smallhotels’in 123 bin takipçisi bulunuyor. Instagram’da şahane otel ve destinasyon fotoğraflarını paylaştığımızda; beğeni ve paylaşım rekorları kıran fotoğraflarımız ile takipçi sayımızı arttırmaya devam ediyoruz. @smallhotels’in tüm gayesi, dünyanın dört bir yanından küçük ve butik otelleri paylaşmak, gezgin seyahat yazarı, blogger ve fenomenlere bu özel ve büyüleyici destinasyonlarda, ücretsiz olarak konaklama imkanı sağlamaktır” diye konuştu.

Dünyanın en iyi ve ödüllü butik otelleri; @smallhotels’in peşinde
Instagram paylaşımları ve fenomen işbirlikleri ile dünyayı gezen İzim Bozada, yaşadığı seyahat ve otel deneyimlerini Instagram’da fotoğraflarıyla paylaşarak, kullanıcılarının tatil alışkanlıklarını yeniden biçimlendirdiğini kaydetti. Dünyanın en iyi ve ödüllü butik otellerinin @smallhotels’in peşinde olduğunu anlatan İzim Bozada, “Instagram üzerinde paylaşılan otel fotoları sayesinde, oteller dünyanın dört bir yanından rezervasyon alabiliyor. Instagram, tanıtım ve pazarlamada yeni ve aktif bir kanal olmaya başladı. Bu nedenle, dünya çapında takipçileriyle alanında lider olan @smallhotels’e, dünyanın dört bir yanındaki küçük ve butik otellerden yoğun ilgi ve talep bulunuyor” şeklinde konuştu.



1 yorum:

  1. Türkçe karşılığı ranza olan ve Türkiye'nin en popüler hostellerinden biri olan Bunk Beyoglu Hostel'imiz de küçük oteller kategorisinde yer almaktadır.

    YanıtlaSil