30 Mayıs 2014 Cuma

‘AMERİKADA-DOĞUM’ DAN BENZERSİZ FIRSATLAR


Anne adayları için ‘Amerikada-Doğum’ yenilikler ve ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor.‘Amerikada-Doğum’ bu projeyi ilk kez başlatan firma olarak kurumsal deneyimi ve başarısı ile fark yaratıyor. Doğum planınızın en iyi şekilde işlemesi için hastane, doktor, konaklama, ulaşım gibi ihtiyaçlarınız konusunda profesyonel bir ekip ile ‘Amerikada-Doğum’  bütün bu süreçte yanınızda oluyor.

 ‘Amerikada-Doğum’, Türkiye’de doğum ile ilgili marka tescili olan tek firma. TÜRSAB üyesi olarak 20 yıllık faal yurt içi ve yurt dışı turizm tecrübesini size daha ayrıcalıklı hizmet vermek için kullanan firma, TAV Havalimanları, Denizbank ve Turkcell ile size yeni ayrıcalıklar ve kolaylıklar sağlıyor.

TAV işbirliği ile Türkiye’den giderken havalimanı TAV Passport ile özel giriş,  Business Check In, özel pasaport geçişi, lounge, özel ring araçlarıyla ulaşım hizmetinden faydalanıyorsunuz.
Denizbank işbirliği ile ‘Amerikada-Doğum’ masraflarınız için sadece size özel uygun ödeme avantajlı ‘Yeni Yaşam’ kredisi kullanabiliyorsunuz.

Turkcell ile yapılan anlaşma ile anne adayları sevdikleri ile Amerika’ da da kesintisiz iletişimde olmaya devam edebiliyorlar. Anne adayları yolculuğa çıkmadan önce kullanıma hazır Turkcell sim kartını alarak, dilediği zaman sevdiklerinin sesini duymanın verdiği rahatlığı yaşıyorlar.

New York, Las Vegas, New Jersey ve Miami olmak üzere 4 ayrı noktada temsilcilikleri sayesinde Amerika’daki en iyi doktor ve hastaneler ile işbirliği içinde çalışarak size en iyi hizmeti vermeyi amaçlayan firma yetkilisi Tuğba BOZTEPE, yakın zaman önce Kaliforniya’ yı da listelerine eklediklerinin müjdesini verdi. Anadolu yakasındaki iletişim ofislerinin yanı sıra Avrupa yakasında Conrad Otel’ deki iletişim ofisi ile de daha iyi hizmet ve kolaylıklar için çalıştıklarını ifade etti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder