28 Mayıs 2014 Çarşamba

Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği KATİD İlk Bölge Toplantısını Yaptı


Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği kuruluşundan kısa bir süre sonra Samsun North Point Hotel de ilk bölge toplantısını yaptı. Yoğun katılımın olduğu toplantıya Zonguldak tan Rize ye, Çorumdan Kastamonu ya kadar birçok ilden üye işletmelerin katımlı ile gerçekleşti.

Toplantı hakkında bilgi veren KATİD Başkanı Murat Toktaş “ Birçok arkadaşımız ilk kez bir araya geldi. En çok önem verdiğimiz konulardan biri bölgedeki tesislerin birbirlerini tanımaları ve bir dostluğun oluşması idi bunu da başardık. Aynı bölgede aynı işi yapıyoruz, iletişimimiz kuvvetli olursa daha başarılı ve üretken olacağımıza inanıyoruz” dedi.

Toplantıda üyelere bir sunum yapan KATİD Başkanı Murat Toktaş “Üyelerimize iletişim, tekstil, enerji, gibi birçok sektörle yapılan özel anlaşmalar sayesinde özel indirimler aldık. Ayrıca sorunları olan tesislerimiz için bakanlıkla görüşüp sorunlarının çözümüne yardımcı olduk. Sektör hakkında teknik destek isteyen üyelerimize bu konularda destek olduk. Her zaman üyelerimizin yanında olmaya ve birlikte hareket etmeye çalışıyoruz” dedi.

Toplantı bitmeden bir sonraki toplantının ne zaman olacağının sorulması bu oluşumun ne kadar önemli bir ihtiyaca cevap verdiğinin göstergesi olduğunu belirten KATİD Başkanı Murat Toktaş “Doğru yolda olduğumuzun en önemli göstergesi bence üyelerimizden gelen olumlu tepkilerdi. Üyelerimiz şunu gördü KATİD ne şahıs, ne bir ilin derneği nede seçimden seçime bir araya gelen ve sadece aidat toplayan bir dernek. KATİD bölgeye hizmet için kurulmuş TÜROFED (Türkiye Otelciler Federasyonu) Üyesi, aktif çalışan, sektör temsilcilerinin ihtiyaç ve menfaatleri doğrultusunda hareket eden bir dernek” dedi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder