21 Mayıs 2014 Çarşamba

Coral Travel & ODEON Tours’tan balayı oteli önerileri




Coral Travel & ODEON Tours, balayı çiftlerine, farklı şehirlerde, farklı bütçe ve beğeniye uygun otel alternatifleri sunuyor. Misafirlerine yüzde 15’e varan indirimler sunan Coral Travel & ODEON Tours çiftlerin balayı tatilini unutulmaz kılmak için her şeyi özenle düşünüyor.Türkiye pazarındaki tüketiciye 2006’dan beri tatil hizmetleri sunan ODEON Tours, 2014 yılı itibarı ile faaliyetlerine OTI Holding’in global tur operatörü markası Coral Travel ile devam ediyor. Coral Travel & ODEON Tours balayı çiftlerine Belek, Lara, Kemer, Side, Bodrum, Çeşme, Kuşadası veya Kıbrıs’ta, birbirinden özel hizmetleriyle konuklarını ağırlayan otellerde yüzde 15’e varan özel indirimlerle balayı tatili önerileri sunuyor.


Farklı bütçe ve beğenilere uygun olarak oluşturulan otel alternatifleri arasında 17 yaşın altında çocuk almayan tesisler de bulunuyor. Çiftlerin ‘‘yeni’’ hayatlarının bu ilk gününü yüzlerinde bir tebessümle uzun yıllar hatırlamalarını arzulayan Coral Travel & ODEON Tours, balayı tatili önerilerini yaparken tüm ayrıntıları özenle düşünüyor. Kutlama mesajıyla çiftleri karşılayan özel süslenmiş VIP Setup balayı odalarından, odadaki ilk sabah kahvaltısına, Türk tatlı tabağından, mevsim meyvelerine ve köpüklü şaraba kadar bu otellerde her şey çiftlerin ayrıcalıklı hissetmesini sağlıyor.


Coral Travel & ODEON Tours’un önerileri arasında olan Belek’teki Xanadu Resort Hotel "High Class All-Inclusive" hizmeti ile unutulmayacak bir balayı ortamını sunuyor. Doğa ile iç içe, eğlenceli, keyifli, huzurlu ve ekolojik bir tatil geçirmek isteyen balayı çiftleri için özel bir seçenek olarak öne çıkan OTIUM Eco Club Side ise, göl ve orman manzaralı tesisi, tertemiz havada, masmavi bir deniz ve eğlenceli ortamı, her şey dahil konsepti ile misafirlerinin beğenisine sunuluyor. Türk ve dünya mutfaklarının eşsiz lezzetlerini sunan zengin bir mutfağa sahip tesiste dinlenmek, daha sağlıklı ve zinde hissetmek için bir de Spa ve Güzellik merkezi bulunuyor. Çeşme’de özel balkona sahip ferah odalar sunan palmiye bahçeleriyle çevrili Corendon Premier Solto, Kıbrıs’ta muhteşem Akdeniz manzaralı odaları ile konuklarına eşsiz bir konaklama deneyimi sunan Arkın Palm Beach ve Girne Kalesi'nden esinlenerek projelendirilen Kıbrıs Merit Park Hotel & Casino da Coral Travel & ODEON Tours’un balayı çiftleri için önerdiği oteller arasında bulunuyor.

Tur programları hakkında bilgi almak ve kayıt yaptırmak için Coral Travel&ODEON Tours Çağrı Merkezi 444 0 684

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder