30 Mayıs 2014 Cuma

Winterfell’den King’s Landing’e, Westeros’un en uygun biletleri KAYAK.com.tr’de!



Winterfell’in içinizi serinletecek yaylaları mı, yoksa King’s Landing’in enfes kumsalları mı? Bu yaz nereye gideceğinize hala karar veremediyseniz, KAYAK.com.tr sizi yiğidin harman olduğu Westeros topraklarına bekliyor…Savaşlar, suikastler ve elbette şeytana pabucunu ters giydirecek entrikalar… Westeros’ta yaşamak sizi de yordu değil mi? Öyleyse şöyle sıra dışı bir tatili çoktan hak ettiniz demektir! Peki ama nasıl? Ejderhalardan haydutlara binbir tehlikenin kol gezdiği topraklarda huzur içerisinde yola koyulmak için kime güvenebilirsiniz ki?

İKLİMİ SERT, İNSANI MERT TOPRAKLARA YOLCULUK
Merak buyurmayın Westeros’un soylu sakinleri! Ziyaretçilerine dünya genelinde yüzlerce noktaya yönelik uçak bileti, konaklama ve araba kiralama seçenekleri sunan akıllı seyahat sitesi KAYAK.com.tr, Westeros şehirlerini de ‘kapsama alanı’na ekledi.Artık Lannisport’tan Gulltown’a, White Harbour’dan Old Town’a, Westeros’un dilediğiniz şehrine uygun fiyatlarla seyahat edebilecek, en fiyakalı gezginleri bile kıskançlıktan çatlatacak maceralara atılabileceksiniz. “Macera bana göre değil, bana dinlence gerek ey KAYAK.com.tr” diyorsanız, ona da itirazımız yok elbette! King’s Landing’in tarihi merkezindeki lüks konaklar ile iklimi sert, insanı mert Winterfell’in serin yaylalarındaki kulübeler emrinize amade!

AT ARABASINDA İKRAMLAR ŞİRKETTEN
Tek yapmanız gereken, KAYAK.com.tr’ye girip, hangi Westeros şehirleri arasında seyahat edeceğinizi belirlemek ve karşınıza çıkacak seçenekler arasında tercih yapmak. Üstelik biletinizi şimdi aldığınız taktirde, promosyonlu fiyatlarından faydalanmanız da mümkün. Örneğin Winterfell ile King’s Landing arasında çağın en ileri teknolojisiyle donatılmış at arabalarıyla yapacağınız yolculuk için, biletlerinizi gidiş-dönüş yalnızca 571 TL’den başlayan fiyatlara satın alabilirsiniz. 552 saat süren yolculuk süresince yapılacak ikramlar da bilet fiyatına dahil!

DALGANAN DA DURUL EY WESTEROS!
Elbette at arabası dışında da seçenekler var. Örneğin Gulltown ile King’s Landing arasındaki yolculuğunuzu tarifeli gemi seferleriyle 71 saat 40 dakika gibi kısa bir sürede yapabilirsiniz. Bu ‘dalgalı’ yolculuğun biletleri ise kısa bir süre için gidiş-dönüş 305 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Diğer şehirlerle ilgili seyahat bilgileri için KAYAK.com.tr’yi ziyaret edebilir veya gözünüzü karartıp Westeros hanelerine başvurabilirsiniz.

ÖNEMLİ NOT: Westeros haneleri, bilet fiyatlarında günlük kur dalgalanmalarına bağlı olarak değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Biletlerde hanedanlar arasındaki husumete bağlı olarak başka kısıtlamalar da olabilir!

http://www.kayak.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder