21 Mayıs 2014 Çarşamba

Dockers Alpha Şortlarla tanışın… Bu yaz Dockers® Alpha şortlarla özgürsünüz



Yaz aylarının en çok tercih edilen giysileri arasında yer alan şortlar bu sene Dockers® imzasını taşıyor. Dockers®’ın ünlü ve benzersiz rahatlığı şortlara da yansıyor ve hem giyim tarzınıza hem de hareketlerinize özgürlüğü getiriyor.


 Bu sezon ilk kez sunulan Alpha şortlar ise tatil günlerinin ve şehir yaşamının vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor.Dockers® koleksiyonunda yer alan şortlar, 2014 yazına özgürlük getiriyor. Şortlarda şıklık ve rahatlığı bir arada sunan Dockers®, Kargo ve Chino şortların yanı sıra bu yaz ilk kez Alpha şortlara da koleksiyonunda yer veriyor.


Bu sezonun modasına uygun olarak tasarlanan Dockers® şortlar renkli kamuflaj desenler ve büyük ekoseler de dahil olmak üzere sayısız alternatif sunuyor. Hafif kumaşlar, dokuma ketenler, keten karışımı yumuşak materyaller ve madras kumaşlar Dockers®’ın şort koleksiyonunda öne çıkıyor.


Alpha şortlar vazgeçilmez oluyor
Dockers® koleksiyonunun yepyeni üyesi olan açık renklerdeki Alpha şortlar ise mevsimin en dikkat çekici parçaları olmaya hazırlanıyor. Göz alıcı tasarımları ve kesintisiz hareket özgürlüğü sağlayan rahatlığıyla Alpha şortlar yaz boyunca hem deniz ve güneş dolu tatil günlerinin hem de şehir yaşamının vazgeçilmezleri arasında yer alacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder