28 Mayıs 2014 Çarşamba

CONSTANCE LEMURIA SEYŞELLER İLE DOĞAL GÜZELLİKLERİ YENİDEN KEŞFEDİN

Cennet adalar olarak bilinen Maldives, Seyşeller, Madagascar ve Mauritius bölgelerinde konumlanan ve 7 oteli ile benzersiz bir tatil sunan Constance Hotels & Resorts,  el değmemiş beyaz kumları, doğa harikası denizi ve upuzun sahilleri ile unutamayacağınız bir tatil sizleri bekliyor.

Seyşeller’ de konumlanan ve doğal güzellikleriyle dikkat çeken Constance Lemuria, yeşilin her tonunu barındıran bitki örtüsü, lagünlerle çevrili ılık suları ve mükemmel hizmet anlayışı ile tatil keyfinizi lüks bir deneyime dönüştürüyor. Denize doğru inen üç basamaklı havuzları, ferah süitleri ve villaları ile dikkat çeken Constance Lemuria, hem ruhunuzu hem de bedeninizi dinlendirebileceğiniz bir spaya da sahip. Le Spa de Constance,  profesyonel ekibiyle birlikte bambu ve palmiye ağaçları arasında birbirinden eşsiz terapiler ve masaj hizmeti sunuyor.

Constance Lemuria, büyüleyici bir deniz tatilinin yanı sıra zengin sualtı aktiviteleri ile de misafirlerine yeni hobiler kazandırıyor. Bir yandan okyanusun derinliklerinde dalış keyfini doyasıya yaşarken diğer yandan da doğa harikası mercanları keşfetmenin tadına varacaksınız.  Ayrıca tesiste yer alan 18 delikli bir golf sahası, 2 tenis kortu, şnorkelli yüzme turları ve rüzgar sörfü ile de farklı spor alternatifleri sizleri bekliyor.

Constance Lemuria’ nın dikkat çeken en önemli özelliklerinden biri de hayalet ve herbit yengeçlerinin yanı sıra 32 farklı yengeç türünü barındırması. Seyşeller ekosisteminin önemli bir parçası olarak görülen bu yengeçler;  ölmüş kuşları, yere düşen meyveleri ve bitkileri yiyerek doğayı temizlemek adına da katkıda bulunuyorlar.

Siz de bu doğa harikası güzellikleri keşfetmek ve unutamayacağınız bir tatil deneyimi yaşamak istiyorsanız planlarınızı şimdiden yapın ve Constance Lemuria’ da yerinizi ayırtın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder