25 Mayıs 2014 Pazar

momondo Türkiye’nin En İyi Seyahat Blog Yazarını Arıyor



Türkiye’nin en iyi seyahat blog yazarını seçmek için momondo’ya yardımcı ol!Türkiye’nin en kapsamlı seyahat arama sitesi momondo en iyi seyahat blog yazarını seçmek için momondo Seyahat Blog Ödülleri yarışmasını düzenliyor

 Seyahat blogu yazarı olan herkesin 3 Haziran’a kadar başvurabileceği bu yarışmada halk oylaması ile jüri değerlendirmesine sunulacak ilk on blog seçilecek. Jüri ilk on blogu değerlendirerek yarışmanın ilk üç kazananını belirleyecek.

Sonuçların 30 Haziran 2014’te momondo.com.tr’de açıklanacağı yarışmada birinci olan blog yazarı Barselona tatili, ikinici 1000 TL değerinde uçak bileti, üçüncü ise 500 TL değerinde uçak bileti kazanacak, ayrıca 4-5-6. olan yarışmacılar adMingle ’dan 1000TL.lik reklam kredisi, 7-8-9-10. olan yarışmacılar Pagegy.com ’dan 1 yıllık eticaret sitesi kredisi kazanacaklar. Oy kullandıktan sonra momondo haber bültenine kayıt olup, yarışma sorusuna en yaratıcı cevabı veren bir kişi ise harika bir iPad sahibi olacak.

Yarışma süresince @momondo_tr Twitter hesabı üzerinden #momondoBlogÖdülleri hastagi ile yarışma heyecanına ortak olabilirsin.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder