24 Mayıs 2014 Cumartesi

Emirates'in Seyahat Kitine Birincilik Ödülü

İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates, Hamburg'da düzenlenen 2013 TravelPlus Airline Seyahat Kitleri (Amenity Kit) Yarışmasında, sunduğu seyahat kitleriyle birincilik ödülünü kazandı. Emirates bu ödülü, Business Class - Kadın (Orta Doğu), Business Class - Erkek (Orta Doğu) ve Çocuklar için Seyahat Kiti kategorilerinde aldı. Seyahat kitlerinin değerlendirme kriterlerinin belirlenmesinde, yolcu odaklı olmasının yanı sıra trend, memnuniyet, lüks, kullanılabilirlik ve dizayn faktörleri de göz önünde bulunduruldu. 20 farklı ödül kategorisinde toplamda 120 aday değerlendirildi.

Emirates Yeme-İçme Kıdemli Başkan Yardımcısı Robin Padgett, "2013 TravelPlus Seyahat Kitleri Yarışmasında üç kategoride birincilik elde etmiş olmaktan gurur duyuyoruz. Seyahat kitlerimizi seven yolcularımızdan, hem ürünlerimizin kalitesi hem de ne kadar özel oldukları hakkında son derece olumlu geri dönüşler alıyoruz. Seyahat kitlerini tasarlarken yolcularımızın istekleriyle lüks, kalite, işlevsellik ve estetiği nasıl dengeleyebileceğimizi büyük bir özenle gözden geçiriyoruz. Emirates seyahat kitleri Bvlgari gibi ünlü markaların seyahat için gerekli olan ürünlerini içeriyor. Yolcularımızın büyük çoğunluğunun uçaktan kitlerini alarak ayrılmaları, ürünlerin değeri ve kullanılabilirliği konusunda ipucu veriyor” dedi.

Geçtiğimiz yıl first class’ta kadınlara özel seyahat kitleri kategorisinde birincilik ödülüne layık görülen Emirates bu yılki yarışmada kadın ve erkek first class seyahat kitlerinde son elemeye kaldı. Çocuklar için Seyahat Kiti kategorisinde ise Emirates, içinde battaniye, emniyet kemerine takılabilen peluşlar ve mıknatıslı çizim tahtaları bulunan "Benimle Uç Canavar" (Fly with me Monster) koleksiyonuyla birincilik ödülünü aldı.

“Benimle Uç Canavar” çocukların gözdesi
Emirates’in ilk olarak 2012 yılında sunduğu ve çocukların gözdesi "Benimle Uç Canavar" koleksiyonu, her biri kendine özel bir kişiliğe ve özelliklere sahip orijinal canavar peluşlardan oluşuyor. Her peluş ismini, Emirates'in 2,8 milyon Facebook topluluğu, 80 ülkedeki çalışanları, dünyanın dört bir yanında bulunan Emirates'in Skywards Skysurfers üyelerinden gelen çok sayıda önerilere göre belirlendi.

Geçen seneki rakamlara göre Emirates premium müşterilerine 2,4 milyon seyahat kiti verdi; genç yolcularına ise 2012 yılından sunulmaya başlanan "Benimle Uç Canavar" peluşlarından yaklaşık 3,5 milyon adet dağıttı.
TravelPlus Havayolları Seyahat Kitleri Yarışması, dünyanın önde gelen havayolu şirketleri arasında tüm kabin sınıflarında en iyi seyahat kitlerini ödüllendirmek üzere ilk olarak 2009'da düzenlenmiş olup, kategori sayısı her geçen yıl arttı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder