28 Mayıs 2014 Çarşamba

PEGASUS HAVA YOLLARI, MACARİSTAN’IN BAŞKENTİ BUDAPEŞTE’YE UÇMAYA BAŞLIYOR



Yeni uçuş noktalarıyla uçuş ağını genişletmeye devam eden Pegasus Hava Yolları, 16 Temmuz’dan itibaren Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye 29,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla uçmaya başlıyor. Pegasus’un haftada 4 gün gerçekleşecek Budapeşte seferleriyle misafirler,  İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Budapeşte Havalimanı’na Pazartesi, Çarşamba, Perşembe ve Pazar günleri saat 10:15’te; Budapeşte Havalimanı’ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise aynı günler saat 12:00’de uçabilecek.

Pegasus, Budapeşte’yi 38 noktaya bağlıyor
Pegasus, misafirlerini Budapeşte’ye yurt içinde Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir/Edremit, Batman, Bodrum, Dalaman, Denizli, Diyarbakır, Erzincan, Gazipaşa/Alanya, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Nevşehir, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon olmak üzere 22 noktadan, yurt dışında ise Almati, Bahreyn, Beyrut, Bişkek, Doha, Donetsk, Dubai, Kharkiv, Krasnodar, Kuveyt,  Kuzey Kıbrıs/Ercan, Lviv, Mineralnye Vody, Omsk, Tiflis, Tel Aviv olmak üzere 16 noktadan, toplamda 38 noktadan bağlantılı olarak uçuracak.


Tuna’nın can verdiği şehirde unutulmaz bir yaz tatili...
Tuna nehrinin iki tarafına yayılmış şehrin tarihi güzelliklerle örülü kısmı Buda, iş hayatının merkezi ve modern kısmı ise Peştedir. Yaz tatillerinde Budapeşte’yi keşfetmek isteyen misafirler, Macar Devlet Operasını, Kahramanlar Meydanını ve Binyıl Anıtını, Güzel Sanatlar Müzesini hem tarihi, sanatsal değerleri hem de kent merkezindeki konumları nedeniyle kolayca ziyaret edebilir. Şehri kuşbakışı seyretmek isteyen misafirler ise Kale Tepesi’ne çıkarak manzaranın tadını çıkartabilir. Ayrıca şehrin en etkileyici noktalarından olan Tuna Nehri’nin göbeğinde yer alan Margaret Adası’nda tarihi kilise ve manastırları ziyaret edebilirler. Ziyaretçiler, Osmanlı döneminden tarihi izler barından Budapeşte’de et ve balık ağırlıklı geleneksel Macaristan mutfağının tadına bakabilirler.

Pegasus misafirleri, Budapeşte sefer bilgilerine ve biletlerine www.flypgs.com’dan veya Pegasus Hava Yolları satış noktalarından ulaşabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder