25 Mayıs 2014 Pazar

Türkiye, Orange Cruises’in en iyi münferit satış yapan temsilci ödülünü aldı


Orange Cruises ödülünü aldı


Orange Cruises Türkiye, 11-14 Mayıs tarihlerinde Costa Luminosa gemisinde gerçekleşen organizasyonda tüm Akdeniz ülkelerinin en iyi münferit satış yapan temsilcisi ödülünü aldı. Ödül töreninde Orange Cruises Türkiye müdürü Tolga Ünalsın, ödülü Orta Avrupa, Afrika, Akdeniz, Orta Doğu ve Hindistan pazarlarından sorumlu Satış ve Pazarlama müdürü Dario Rustico’dan aldı.


Ödül töreninde ayrıca Orange Cruises Yunanistan da ödül aldı. Orange Cruises Malta ise küresel olarak en çok satış yapan acentalar ödülünü alarak uluslararası büyük turizm firmaları ile aynı kulvarda son 4 senede olduğu gibi bu sene de iddiasını kanıtladı. Orange Cruises Yunanistan adına da ödülü Spyros Habas alırken, Orange Cruises Malta adına ödülü Michael Abele aldı.


Ödül hakkında yorum yapan Orange Cruises Türkiye müdürü Tolga Ünalsın, öncelikle Soma’da yaşanan maden kazasında hayatlarının kaybeden madencilere başsağlığı, yakınlarına da Allah’tan rahmet ve sabır dileyerek bu ödülün duyurusunu bu sebeple geciktirdiklerini belirtti.


2009 yılında Türkiye’de de faaliyet göstermeye başlayan, Malta merkezli Orange Travel Group bünyesine bulunan Orange Cruises Türkiye olarak her sene büyüme amaçlı hedefler belirlediklerini, son 2 senede rakamsal olarak yaklaşık %250 büyüyerek bu değerli ödülü alma başarısını gösterdiklerini belirten Tolga Ünalsın, “bu ödül doğru yolda ilerlediğimizi gösteriyor” dedi. Bu konuda özellikle kendileri ile çalışan acenta ve tur operatörlerine teşekkür eden Tolga Ünalsın, “ayrıca ekip felsefesi ile çalışan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder