30 Mayıs 2014 Cuma

ASSOULINE CULTURE LOUNGE AVANTGARDE COLLECTION YALIKAVAK’TA

Avantgarde Collection Yalıkavak, lobi ve lounge alanlarının tasarımı için dünyaca ünlü yayınevi Assouline’i seçti. Assouline Culture Lounge uygulaması ile otel misafirleri için yaz-kış hizmet verecek özel alanlar yaratıldı.

Farklı konularda hazırlanmış dünyanın en sofistike kitaplarının yaratıcısı Assouline, Culture Lounge konseptini yerelde doğup globalde büyümeyi hedefleyen dinamik Türk otel zinciri Avantgarde Collection’ın Yalıkavak’taki yeni oteli ile Bodrum’a taşıdı.

Yarımada’nın en güzel beldelerinden Yalıkavak’ın Küdür Koyu’ndaki Avantgarde Collection’ın lobi ve lounge alanlarında hayata geçirilen Assouline Culture Lounge uygulaması ile otel ziyaretçilerinin keyifli zaman geçirebilecekleri özel bir mekân yaratılması hedeflendi.

Gri ve bej renklerinin hakim olduğu uygulamada birbirinden özel ve farklı seçkideki Assouline kitaplarına otel ve bölgenin ruhuna uygun olarak seçilen objeler yer alıyor. Seyahat, gastronomi ve sanat konularının ön plana çıktığı kitaplara, marin konseptini yansıtan şık aksesuarlar eşlik ediyor.

Aydınlatmadan halıya, koltuk ve sehpalardan kütüphaneye kadar her türlü parçanın
özenle seçildiği mekânda zengin bir şarap kavı da bulunuyor. Lounge alanında kütüphaneye eşlik eden şömine sayesinde ziyaretçilerin kış aylarında da tatilin ve kitap okumanın insanı zenginleştiren keyfini yaşaması hedefleniyor.

İlk olarak Avantgarde Collection Yalıkavak’ta hayata geçen ‘Culture Lounge’ konsepti, önümüzdeki aylarda grubun İstanbul Levent, Taksim ve Talimhane’deki diğer üç otelinde de uygulanacak. Bu sayede, Avantgarde Collection’ın süreli sergilere de ev sahipliği yapan İstanbul’daki otelleri, sanat dostu şehir oteli kimliklerinin yanına önemli bir kültür hizmetini de katmış olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder