25 Mayıs 2014 Pazar

KEMER BOTANİK OTEL HİZMETE GEÇTİ


Halil ÖNCÜ-KEMER
Antalya Ulupınar'da bulunan Botanik Restaurant'ın sahipleri Fevzi Taş ve oğlu Barış Taş'a ait olan ve Kemer 1 bölgesinde bulunan dört yıldızlı Botanik Hotel hizmete geçti. Botanik otel misafirlerinin tüm konforu göz önünde bulundurularak hazırlanırken, 98 standart oda, 2 balayı odası,  1 fiziksel engelli misafir odası  ile  toplam 101 odadan oluşuyor. Misafirlerini konuk etmeye başlayan Botanik Hotel'e ait sahilde bulunan Botanik Beach'de düzenlenirken, yeni ve yakışır görünümü ile dikkat çekiyor ve yabancı misafirlerinin yanı sıra yerli misafirlerini de ağırlamaya devam ediyor.


Kemer bunu hak ediyor…
Botanik Restaurant'ın sahipleri Fevzi Taş yaptığı açıklamada, Kemer'e yakışacak bir tesisi kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belitirken " Kemer'e yakışan bir tesisi bölgemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yapım çalışmalarında daha çok bölge esnafımız ile çalışmalarımız oldu. İnşaat çalışmamızda ve dekorasyon çalışmalarımızda daha çok Kemerli esnaflarımız ile çalıştık. Kemer Ulupınar'da yıllardır turizme hizmet veren Botanik Restaurantımızın dışında Botanik Otelimiz ve Botanik Beach ile de büyümeye devam ediyoruz. Rusya, Kazakistan, Moldova gibi ülkelerin yanı sıra Avrupa pazarından da misafirlerimiz geliyor. Kış turizmi adına da çalışmalarımız var. Tesisimizi 12 ay boyunca açık tutmak adına üzerimize düşeni yapacağız. Çünkü Kemer bunu hak ediyor" dedi.


KEMER BOTANİK HOTEL:  Toros Dağları’nın  Akdeniz’in Turkuaz rengi  ile birleştiği Kemer’in hemen girişinde;  yepyeni ve  tatilde ihtiyaç olacak her türlü hizmeti gerçek 4 yıldız kalitesi ile sunmayı hedefleyen; gündüzü eşsiz güneşi ve plajı ile birlikte yeşile bezenmiş muhteşem dağ manzarası; gecesini de ışıl ışıl parlayan yıldızları ve ay ışığı altındaki Akdenize uzanan yakomoz eşliğinde romantizmi içerisnde barındıran Kemer Botanik Resort Hotel önceki hafta misafirlerine kapısını açtı.

Otel; misafirlerinin tüm konforu gözönünde bulundurularak hazırlanan 98 standart oda, 2 balayı odası,  1 fiziksel engelli misafir odası,  ile  toplam 101 odadan oluşuyor.Lobby Bar, Pool Bar, Cafe ve Patisserie,Türk Kahvesi köşesi, ve özellikle ;Ana Restaurant ve plajda bulunan Snack Restaurant ile beraber havuz kısmında yer alan gözleme köşesi  damak zevkinin hizmetinde... Özellikle arzu eden misafirler için  deniz ürünlerinin seçkin tad  ve lezzetlerini sunan  A la carte menüler de  misafirleri bekliyor.
Tatilini sadece deniz ve güneşle sınırlandırmak istemeyenler için Otelde ;Oyun Salonu,Masa Tenisi, Bilardo Salonu, Mini sinema,İnternet Cafe, Atari Salonu ayrıca sağlıklı yaşam için Fitness Center, Sauna-Hamam,Buhar Odası ve Welness Merkezi de mevcut.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder