10 Mayıs 2014 Cumartesi

Annenize tazeleyici bir tatil hediye edin



Bu Anneler Günü’nde Türkiye’nin yükselen otel zinciri markası NG Hotels’in bünyesindeki NG Sapanca Wellness & Convention ve NG Afyon Wellnes & Convention’da annenizle birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz. NG Hotels sunduğu Anneneler Günü paketleriyle annenize rüya gibi bir hediye vaat ediyor.
NG Sapanca Wellness & Convention’da Bali masajıyla annenizle birlikte rahatlarken, NG Afyon Wellnes & Convention’da Harem Ritüeli ile onu şımartabilirsiniz.


Türk turizmine yepyeni bir hizmet anlayışı kazandırmak amacıyla yola çıkan NG Hotels, bu Anneler Günü’nde annesini şımartmak isteyenlere fırsatlar sunuyor. 11-13 Mayıs tarihleri arasında annenizle birlikte keyifle vakit geçirebileceğiniz kampanya dahilinde uzman terapistlerin masajlarıyla annenizi şımartmanız mümkün.


Unutulmaz bir Anneler Günü
İstanbul’a yakın bir lokasyonda ve yemyeşil doğanın içinde unutulmaz bir tatil yaşamak istiyorsanız NG Sapanca Wellness & Convention’ın Anneler Günü paketi tam size göre. 11 Mayıs Pazar günü otele giriş yapıp iki gece konaklamanızı sağlayan paketi kişi başı sadece 350 TL’den alabilirsiniz. Yarım pansiyon olan paketin Anneler Günü’ne özel olarak bir sürprizi var. Deneyimli terapistlerin uygulayacağı Bali masajı ile annenizin bütün yorgunluğunu atmasını ve baharı yenilenerek karşılamasını sağlayabilirsiniz. Annenizle birlikte doğayla başbaşa rahatlatıcı bir zaman geçirebileceğiniz NG Sapanca Wellness & Convention sizi bekliyor.

Annenizi şımartın
Yepyeni bir termal otel anlayışıyla hizmet veren NG Afyon Wellnes & Convention’ın Anneler Günü paketiyle 11-13 Mayıs tarihleri arasında yarım pansiyon olarak iki gece konaklayabilirsiniz. Bölgesel Klasik Masaj ve Harem Ritüeli Bali Masajı da dahil olduğu paketi bu özel gün için kişi başı sadece 298 TL’den almanız mümkün. Annenizle birlikte termali lüks ile buluşturan NG Afyon Wellnes & Convention’ın şifalı suları ve masajlarıyla tazelenebilir, baharı enerjiyle karşılayabilirsiniz. NG Afyon Wellnes & Convention’da annenize kendini özel hissettirebilir ve onu termal ayrıcalıklarla tanıştırabilirsiniz.

Anneler Günü’nde annenize rüya gibi bir zaman yaşatarak ona yıllar boyu unutamayacağı bir tatil sunmak istiyorsanız NG Hotels sizi bekliyor.

NG Sapanca Wellness & Convention - Kırkpınar Sapanca – Sakarya
Tel: 0264 242 56 00

NG Afyon Wellness & Convention - İzmir Karayolu 7. Km - Afyon
Tel: 0272 220 22 22

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder