12 Mayıs 2014 Pazartesi

LİMAN ŞEHRİNİN SİLUETİNE DİVAN’DAN ŞIK DOKUNUŞ: DİVAN SUITES BATUMİ



Divan Otellerinin yurtdışındaki üçüncü oteli olarak açılan Divan Suites Batumi, lüks ve konforu bünyesinde birleştiriyor. Gürcistan’ın önemli ticaret limanı Batum’da hizmete giren ve Divan Grubu’nun ilk “Divan Suites” markalı oteli olma özelliği taşıyan Divan Suites Batumi, ayrıcalıklı olanakları ve muhteşem mimarisiyle dikkat çekiyor.

Yurtiçi ve yurtdışındaki büyümesine hız kesmeden devam eden Türkiye’nin otelcilik ekolü Divan Grubu, yeni otelini Gürcistan’ın önemli ticaret limanı ve tatil beldesi Batum’da açıyor. Hem iş ziyaretleri hem de tatil amaçlı konaklamalara uygun olarak tasarlanan Divan Suites Batumi’de; 39 Standart Oda, 8 Superior Oda, 5 Deluxe Oda, 3 Junior Suite , 6 Corner Suite, 2 Business Suite  ve 2 Penthouse Tower Suite bulunuyor.

İş Toplantıları ve Tatil Amaçlı Konaklamalar İçin
Zengin bir geçmişe sahip Batum şehrinin tarihi bölgesinde yer alan otel, avantajlı konumu ile de dikkat çekiyor. Plaja yalnızca beş dakika yürüyüş mesafesinde konumlanan Divan Suites Batumi, tatil amaçlı konaklamalar için benzersiz bir seçenek sunuyor. Ayrıca, şehrin tarihi mekanlarına, gözde alışveriş merkezlerine, açık hava cafelerine ve popüler restoranlarına yakınlığı da konukları cezbediyor.

İş toplantıları ve özel organizasyonlar için otelde, 105 ve 55  m2’lik iki toplantı odası bulunuyor. 80 ve 40 kişilik konuk ağırlama kapasitesi olan ve teknolojinin en üst olanaklarıyla donatılmış bu salonlar, aynı zamanda şehrin gürültüsünden uzak konforlu bir çalışma ortamı sunuyor. Otelde ayrıca, ücretsiz kablosuz internet hizmeti de sunuluyor.

Tarihi Dokuda Geneleksel Konukseverlik ve Modern Lezzetler
Şehrin tarihi dokusuyla bütünleşen büyüleyici mimarisi ve Divan’a özgü geleneksel konukseverliğiyle misafirlerini ağırlayacak olan Divan Suites Batumi’de tam donanımlı bir Spa ve Fitness Merkezi hizmet veriyor. Modern ve Gürcü lezzetlerin tadılabileceği Divan Pub da ise sıradışı bir yemek deneyimi sunuluyor. Batum Havaalanı’na 10 dakikalık bir mesafede yer alan otel, odalarının konforu, benzersiz lezzetleri, hizmet kalitesi ve sunduğu ayrıcalıklarla şehrin gözde konaklama mekânı olmaya hazır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder