10 Mayıs 2014 Cumartesi

Turkish Airlines Ladies Open Avea Prime Pro-Am Golf Turnuvası

Profesyonel ve amatör oyuncuları bir araya geldi



Dünyanın dört bir yanında düzenlenen Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası’nın (Ladies European Tour, LET) Türkiye ayağında, Turkish Airlines Ladies Open öncesi amatör ve profesyonel oyunculardan oluşan takımların yarıştığı Turkish Airlines Ladies Open Avea Prime Pro-Am Golf Turnuvası, 7 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşti. “Turkish Airlines Ladies Open Avea Prime Pro-Am Golf Turnuvası”nda AB Bakanı Mevlüt ÇAVUŞOĞLU, Rahmi KOÇ, Uğur EKŞİOĞLU, Ahmet AĞAOĞLU, Serra TOKER, Beyhan BENARDETE, Fikret ÜNLÜ, Fikret ÖZTÜRK ve Ali ÖZDOĞAN gibi iş ve cemiyet camiasından önemli isimler bir araya geldi.



2008 yılından beri Mineks International’ın organizatörlüğünde National Golf Kulübü’nde gerçekleşen Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası’nın Türkiye ayağı öncesinde 1 profesyonel ve   3 amatör oyuncudan oluşan takımların yarıştığı Turkish Airlines Ladies Open Avea Prime Pro-Am Golf Turnuvası 7 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşti. AB Bakanı Mevlüt ÇAVUŞOĞLU, Rahmi KOÇ, Uğur EKŞİOĞLU, Ahmet AĞAOĞLU, Serra TOKER, Beyhan BENARDETE, Fikret ÜNLÜ, Fikret ÖZTÜRK ve Ali ÖZDOĞAN gibi iş ve cemiyet dünyasının yakından tanıdığı isimlerden oluşan 26 takımın mücadelesi oldukça çekişmeli geçti. Turkish Airlines Ladies Open Avea Prime Pro-Am’de oynayan profesyonel bayan golfçüler arasında Laura DAVIES, Sophie SANDALO, Carly BOOTH, Melissa REID, Lee-Anne PACE ve Mireia PRAT gibi başarılı isimler vardı. Profesyonel oyuncular Regnum Carya Golf & Spa Resort´ta konakladılar.


Chloe LEURQUIN’in liderlik ettiği Hakan DURAN, Murat KONUK ve Hasan CEYLAN’dan oluşan Regnum takımı 2014 Turkish Airlines Ladies Open Avea Prime Pro-Am’in kazananı oldu. Diana LUNA’nın başı çektiği Beyhan BENARDETE, Recep TURAN ve Fikret ÜNLÜ’nün yarıştığı Avea takımı ikinci olurken; Lydia HALL’ın liderlik ettiği Hasan AKÇAKAYALIOĞLU, Selim KORAY ve Korhan KURDOĞLU’nun dahil olduğu diğer Avea ekibi de üçüncülüğü kazandı.


Turkish Airlines Ladies Open Avea Prime Pro-Am’de yarışan Mineks International ve National Golf Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Bülent Göktuna, “Pro-Am Turnuvamızın bu seneki sponsoru Avea Prime oldu. Profesyonel ve amatör oyuncuları bir araya getirdiğimiz ve son derece keyifli geçen turnuvada, Avea Prime’a golf sporuna verdiği destekten ötürü teşekkür ediyor, önümüzdeki yıllarda da bu işbirliğinin güçlenerek devamını diliyoruz.” dedi. Avrupa’nın en prestijli turnuvalarından biri olarak kabul edilen Avrupa Bayanlar Golf (LET) Turnuvası 8 -11 Mayıs tarihleri arasında Türkiye’de gerçekleştikten sonra Hollanda, Slovakya, İngiltere, Almanya, Çek Cumhuriyeti, İskoçya, İsveç, Fransa, İspanya, Fransa, Güney Afrika, Çin, Hindistan ve Dubai’de devam edecek.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder