16 Mayıs 2014 Cuma

TÜRSAB SOMA'YA ELİNİ UZATIYOR



TURİZMİNSESİ
Soma'da yaşanan maden ocağı faciasına TÜRSAB sessiz kalmadı.Vefat edenlerin acısını yüreklerinde yaşayan TÜRSAB üyeleri birlik ve beraberliğin önemini bir kez daha gösteriyor. TÜRSAB desteğini sonuna kadar göstereceğini açıklamalarıyla duyuruyor.TÜRSAB ve TURSAV Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybedenler için bir yardım kampanyası başlattı



Konuyla ile ilgili üyelerine yaptığı duyuruyu dikkatinize sunuyoruz.

13 Mayıs 2014 tarihinde Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciası, Türkiye Cumhuriyeti’nin her bireyini derinden yaralamıştır. Bu duygularla, Birliğimiz iştiraklerinden olan TURSAV/Turizm ve Seyahat Acentaları Vakfı olarak, bu elim kazada hayatını kaybeden şehitlerimizin evlatlarına, tahsil hayatlarının bitimine kadar burs verilmesi planlanmış olup, bu amaçla bir yardım kampanyası başlatılmıştır.

Üniversite tahsilleri dahil 20 evladımızı okutacağımız bu kampanyaya iştirak etmek isteyen üyelerimizin, diledikleri miktardaki bağışlarını aşağıda belirtilen TURSAV Soma Şehitleri Yardım Kampanyası hesabına göndermelerini rica eder, göstereceğiniz duyarlılığa teşekkürlerimizi iletiriz.

TURSAV TURİZM VE SEYAHAT ACENTALARI VAKFI
TEB Boğaziçi Kurumsal Şubesi
Hesap no        : 15208
IBAN               : TR600003200043200000015208
282 görev şehidimize Allah’tan rahmet dileriz.. Ülkemizin başı sağolsun…



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder