14 Haziran 2014 Cumartesi

Daha güçlü omuzlara sahip olmak için 4 basit egzersiz



Fiziğinizin en belirgin unsurlarından omuzlarınızı daha güçlü ve güzel hale getirmek hiç de zor değil. Bunun için 4 basit egzersiz yeterli. Yrd. Doç. Dr. Gamze Şenbursa, herkesin arzu ettiği omuzlara sahip olmanın yöntemini fotoğraflar eşliğinde anlattı. İşte o 4 basit egzersiz...


EGZERSİZ 1 Elastik bandı ayağınızın altında sabitleyin ve kolunuzu dirseğinizi bükmeden öne doğru 90 derece kaldırın. Bu pozisyonda 5 saniye bekleyin ve kolunuzu indirin.


EGZERSİZ 2  Elastik bandı ayağınızın altında sabitleyin ve kolunuzu dirseğinizi bükmeden yana doğru 90 derece kaldırın. Bu pozisyonda 5 saniye bekleyin ve kolunuzu indirin.


EGZERSİZ 3  Elastik bandı ayağınızın altında sabitleyin ve vücudunuzun arka tarafında tutun. Kolunuzu dirseğinizden diğer eliniz ile destekleyin. Egzersize dirseğiniz bükülü pozisyonda başlayın ve tam düz olana kadar bandı gerin. Bu pozisyonda 5 saniye bekleyin ve kolunuzu bükün.


EGZERSİZ 4  Elastik bandı başınızın üzerinde dirsekleriniz düz olacak biçimde tutun, daha sonra yanlara doğru gererek açın. Son noktada 5 saniye bekleyin ve kollarınızı kapatın.

http://www.turizminsesi.com/file/gamze.pdf





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder