12 Haziran 2014 Perşembe

Keyifli ve Eğlenceli bir yaz için Social Cihangir

Social Cihangir’in yenilenen menüsüyle çok eğleneceksiniz


Social Cihangir; İstanbul’un en gözde semtlerinden biri olan Cihangir’de farklı atmosferiyle misafirlerine yaz mevsiminde eşsiz bir keyif sağlıyor. Sıcak ve rahat dekorasyonlu bahçesiyle önümüzdeki bahar aylarının vazgeçilmez uğrak noktası olmaya aday mekân, geniş oturma alanları ve büyük masalarıyla kalabalık grupları, sabah kahvaltısından, akşam yemeğine keyifle ağırlıyor.


Social Cihangir; farklı mimarisi, şık dekorasyonu, insanın içini ferahlatan bahçesi, zengin menüsü, iddialı şarap kavı ve kokteylleriyle, Cihangir’in sembolü haline geldi. Mekân dekorasyonu ve bahçesiyle olduğu kadar menüsüyle de oldukça iddialı.


Executive Chief Adem Kahreman’ın yönetimindeki mutfak kadrosu birbirinden lezzetli yemeklere imza atıyor. Yenilenen menüsünde yer alan yemekler, farklı sunumları ve eğlenceli isimleriyle dikkat çekiyor. Serviste de yenilikler sunan mekân; bonfileyi özel olarak ürettirilen minik mangallarda servis ederken, diğer yemekleri de zeytin ağacından ürettirilen tabaklarda servis ediyor.


Social Cihangir' in yerli ve yabancı misafirleri tarafından ilgiyle karşılanan menüsünde  öne çıkan lezzetler ise Türk damak zevkini yansıtan " Nöri Kantar" ve " Hafize Ana". Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden olan Kayseri mantısı Social Cihangir’in özel sosuyla yeniden hayat bulurken, “Nöri Kantar” adını kazandı. “Hafize Ana” etli pazı dolması sevenlere çok farklı bir sos ile servis ediliyor. Adem Kahreman’ın spesiyali olan ekşi krema sos ile servis edilen “Hafize Ana”, Cihangir’de anne yemeğini özleyenleri bekliyor.


“Helga”, “Pöti’nin Bonfilesi”, “Salata dö Mö”, “Minnak Burger”, “Hiçbirşeysiz Pizza”, “Arkandan Ağlar” Social Cihangir’in müdavimleri tarafından bestseller ilan edildi.Social Cihangir, hafta içi 09.00-02.00, hafta sonu ise 09.00-03.00 arası hizmet veriyor. Salı, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi alternatif müzik severlerle buluşturduğu müzik gruplarıyla eğlenceli vakit geçirmenizi sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder