28 Haziran 2014 Cumartesi

Eclipse Maslak Business’in iklimlendirmesi Mitsubishi Heavy VRF klima cihazları ile sağlanıyor



Artaş – Bemay İnşaat ortak girişimi, Eclipse Maslak Business projesi ticari alanları ve sosyal tesislerinin ısıtma-soğutma ihtiyacı için ”Bizim teknolojimiz, sizin yarınlarınız” felsefesi ile hareket eden Mitsubishi Heavy VRF klima sistemlerini tercih etti.Avrupa Konutları markasının mimarı Artaş Grubu’nun iş ve finans dünyasının kalbi Maslak’ta gerçekleştirdiği Eclipse Maslak Business projesi 275 - 1500 metrekare arasındaki büyüklüklere sahip 44 adet ofis ve ticari alandan oluşuyor. Yatay bir tasarıma sahip ofis blokları, şirketlerin dikey yapılanmalarının aksine yatay olarak konumlanmalarını sağlıyor. Bu şekilde şirket içi enerji tasarrufu sağlanırken fonksiyonel, kolay ve ulaşılabilir bir oluşum kuruluyor.

Form VRF Sistemleri San.Tic. A.Ş’nin  Eclipse Maslak Business projesinde gerçekleştirdiği uygulamada 4200 kW’lık ısıtma ve soğutma sistemi için 800 adet kaset tipi iç ünite ve 105 adet dış ünite kullanılıyor. Enerjide yüksek tasarruf imkanı sağlayan üniteler ile projenin uygulamasında gerçekleştirilen ticari alanlar ve sosyal tesislerde daha az enerji kullanımı ile klimatize ediliyor.

Sistem nasıl işliyor?
Projede kullanılan Mitsubishi Heavy Industries VRF klima sistemleri; tek dış ünite veya dış ünite grubunun, bir veya birden fazla bağımsız noktaya hitap eden iç ünitelere bağlanmasıyla her ofis alanının birbirinden bağımsız olarak arzu edilen ısıtma, soğutma ve havalandırma konfor şartlarını sağlar. Çift inverter teknolojisine sahip dış üniteler ile kısmi kullanımlarda minimum elektrik tüketimiyle istenilen konfor daha hızlı bir şekilde elde edilir.

Fosil yakıtlı ısıtma cihazlarına göre düşük CO2 salınımıyla çevreye ve kolay kullanımıyla da kullanıcıyla dost bir teknoloji olan Mitsubishi Heavy VRF sistemleri,  tüm soğutma, ısıtma ihtiyaçlarınızı karşılar.Form VRF Sistemleri San.Tic. A.Ş’nin Türkiye’deki tek yetkili distribütörü olduğu Mitsubishi Heavy Industries VRF klimalar,  yüksek verimliliği ve geniş ürün seçenekleriyle otel, iş merkezi, rezidans, konut, hastane, okul projelerinde tercih ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder