28 Haziran 2014 Cumartesi

Ramazan ayında tatile çıkacaklar için yurtiçi ve yurtdışı turlarda büyük fırsatlar


Ramazan ayında yurtiçi turlarda yüzde 50’ye varan indirimlerle tatil fırsatı sunan Coral Travel & ODEON Tours, ayrıca 30 Haziran’a kadar 1000 TL üzeri tüm rezervasyonlarda misafirlerine 50 TL indirim yapıyor. Üstelik Coral Travel & ODEON Tours misafirlerine yurtdışı turlarında da Ramazan ayına özel 100 €’ya varan indirimler mevcut.


Türkiye pazarındaki tüketiciye 2006’dan beri tatil hizmetleri sunan ODEON Tours, 2014 yılı itibarı ile faaliyetlerine OTI Holding’in global tur operatörü markası Coral Travel ile devam ediyor. Ramazan ayında yüzde 50’ye varan indirimlerle tatil fırsatı sunan Coral Travel & ODEON Tours ayrıca 30 Haziran’a kadar 1000 TL üzeri tüm rezervasyonlarda misafirlerine 50 TL indirim yapıyor. ‘7 kal 6 öde’ , ‘5 kal 4 öde’ veya ‘3 kal 2 öde’ gibi avantajlı konaklama fırsatları da sunan Coral Travel & ODEON Tours’un önerdiği Akdeniz ve Ege otelleri, zor beğenen tatilseverlerin beklediği standartlarda hizmet veren oteller arasından seçiliyor.


Ramazan’da yapılacak  yurtdışı tur rezervasyonlarında ekstra indirim
Pullman Horizon ile 27 Temmuz çıkışlı veya Pullman Zenith ile 26 Temmuz çıkışlı cruise turları 7 gece her şey dahil programında 100 Euro’ya varan indirimlerle Coral Travel & ODEON Tours’un Ramazan Bayramı’nda avantajlı tatil alternatifleri arasında yer alıyor. Coral Travel & ODEON Tours misafirlerine sunduğu Tayland, İskandinavya ve Balkanlar turlarında ise 10 Temmuz tarihine kadar yapılacak rezervasyonlarda kişi başı 40 € indirim sağlıyor.


Coral Travel&ODEON Tours’dan Tayland tatili
Tayland, filmlere mekan olmuş tropikal adaları, her yıl milyonlarca turistin ziyaret ettiği Budist tapınakları, çarpıcı güzellikte doğası ile Güney Asya’nın popüler turistik destinasyonlarının başında geliyor. Huzurlu ortamı ve sıcakkanlı insanlarıyla “gülen insanlar ülkesi”  olarak bilinen Tayland’a vizesiz seyahat imkanı, Türklerin bu destinasyonu seçmesinde önemli rol oynuyor. Üstelik Coral Travel & ODEON Tours, 26 Temmuz’da Türk Hava Yolları çıkışlı 6 gecelik Bangkok&Pattaya turunu seyahat severlere 999 Euro’dan, Bangkok&Phuket turunu ise 1199 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunuyor.

Fiyortlar ve mucizevî doğa görüntüleri
Stockholm, Oslo, Laerdal, Bergen, Geilo, Kopenhag, Flam şehirlerini görme fırsatı sunan İskandinavya Turu Coral Travel & ODEON Tours ile 1199 Euro’dan başlayan özel fiyatlarla sunuluyor. 26 Temmuz çıkışlı Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile başlayacak İskandinavya turu 8 gece 9 gün sürecek. Ramazan’da İskandinavya turunu tercih edenler, muhteşem manzaralara tanık olarak adeta büyülenecek, sık sık fotoğraf molası vermekten kendilerini alamayacaklar.

Tarihi ve doğal güzelliklerle buluşturan Balkanlar turu
26 Temmuzda Türk Hava Yolları tarifeli seferleri ile başlayacak ve 4 gece 5 gün sürecek Balkanlar turunun kişi başı konaklamalı fiyatı ise 439 Euro’dan başlıyor. Ohrid, Üsküp ve Priştina’yı kapsayan, Balkanların yemyeşil coğrafyasını, pek çok farklı kültürün izini taşıyan büyük şehirlerini, tipik taş evlerini görme ve yakın Balkan tarihine tanıklık etme fırsatı sunuyor.

1000TL ve üzeri tatillerde 50 lira indirim
Coral Travel & ODEON Tours, 1000TL ve üzeri tatil satın alan herkese 50 lira indirim veriyor.
Çağrı merkezi, satış ofisi ve www.coraltatil.com adresinden yapılan tatil satın alımlarında geçerli olan kampanya 30 Haziran’a kadar devam ediyor olacak.

ODEON Tours’dan her 100 TL’lik alışverişe, 50 mil
Türk Hava Yolları’nın turizm alanındaki ilk program ortağı Coral Travel &ODEON Tours, Miles&Smiles üyelerine, yurt içi ve Kıbrıs otel rezervasyonları ile tüm uçaklı tur paketlerinde her 100 TL harcama karşılığında 50 bonus mil kazandırıyor.

Oteller, indirim fırsatları, ulaşım imkanları ve tüm diğer detaylar hakkında bilgi almak ya da kayıt yaptırmak için Coral Travel Çağrı Merkezi 444 0 684’ü arayabilir, www.coraltatil.com adresine ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder