20 Haziran 2014 Cuma

QATAR AIRWAYS CHECK-IN SÜRECİNE HIZ KAZANDIRACAK “MY Q-TAG” SİSTEMİNİ BAŞLATIYOR



Qatar Airways, havalimanına ulaşmadan önce kendi bagaj etiketlerini bastırmak isteyen yolcular için yenilikçi bir çevrimiçi sistem geliştirdi. Bu sistem, check-in sürecini hızlandırmak için müşterilerin kendi bagaj etiketlerini, havalimanına ulaşmadan önce bastırmalarına olanak sağlıyor. Bu uygulamayla birlikte Qatar Airways, uluslararası varış noktalarında çevrimiçi sistemi uygulayan ilk şirket oldu.Yolcuların çevrimiçi check-in anından itibaren, kesintisiz beş yıldızlı deneyimden faydalanması amacıyla tasarlanan “My Q-Tag” müşterilerin, havalimanına geldiklerinde doğrudan bagaj check-in  kontuarına gitmesine olanak sağlıyor. Burada Müşteri Hizmetleri temsilcisi etiketlenmiş bagajı işleme alıyor.

Şu anda Doha’dan 103 varış noktasına giden yolcular için mevcut olan yenilikçi sistem, müşterilerin  check-in işlemlerini daha da hızlı gerçekleştirmelerine ve havalimanlarında uçaklarının kalkmasını beklerken kendi ihtiyaçları için daha fazla zaman kazanmalarına olanak sağlıyor.

Qatar Airways CEO’ su Akbar Al Baker, saatte 8.700 müşteri taşıma kapasiteli Hamad Uluslararası Havalimanı’ nın check-in noktasından pasaport kontrol noktasına ve uçağa binişe kadar yolculara kesintisiz bir deneyim sunduğunu belirtti ve sözlerine şu şekilde devam etti: “Qatar Airways yolcuları, yeni havalimanın sunduğu konfor ve işlevsel tasarım ile benzersiz alışveriş ve yemek seçeneklerinin yanı sıra yeni My Q-Tag hizmetimizden de faydalanmak için heyecanla bekliyor.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder