17 Haziran 2014 Salı

Metre Metre İtalyan Lezzeti Metre Pizza


İlk restoranını Caddebostan’da açan İtalyan Restoranı Metre Pizza, odun ateşinde pişirilen pizzaları, kendi mutfağında hazırlanan makarnaları ve lezzetli İtalyan yemekleri ile müşterilerine müthiş bir lezzet şöleni sunuyor.

Metre Pizza’nın ismi, alışılmışın dışında pizzaları metre sunmalarından geliyor.
Metre Pizza’nın İtalyan şefleri, İtalyan lezzetini en orijinal haliyle sunmak adına İtalya’dan getirdiği özel fırında pişirilen 1 metre boyutundaki pizzalarda İtalyan peynirleri kullanılıyor. Gerçek İtalyan pizzasını nefis malzemelerle metre metre sipariş edebilir, santim santim farklı lezzetleri birleştirebilirsiniz. Pizzalar metre halinde kaç çeşit pizzadan oluşmasını isterseniz ona göre bölümlerle servis ediliyor. Özellikle kalabalık grupların vazgeçilmez tercihi olan metre pizzaların yanı sıra standart boyutlarda pizzalar da yiyenlere müthiş lezzetler sunuyor.


Metre Pizza’yı diğer İtalyan pizza restoranlarından ayıran sadece pizzayı metre ile sunmaları değil. Pizzaların odun ateşinde pişirilmesi, peynirlerin tamamının İtalya’dan getiriliyor oluşu, makarnaların Metre Pizza’nın kendi mutfağında hazırlanışı, salatalarda kullanılan malzemelerin taze ve mevsimine uygun olarak kullanılmasının yanı sıra Metre Pizza’nın İtalyan şeflerinin işini aşkla yapıyor olması. Metre Pizza, birbirinden lezzetli başlangıçları, tamamı ev yapımı taze makarnaları ve nefis İtalyan peynirleri ile hazırlanan salatalarıyla da oldukça iddialı.

Lezzetli başlangıçlar...
Yemeğinizi beklerken Metre Pizza’nın birbirinden lezzetli başlangıçları ile yemeğinizi ziyafete dönüştürebilirsiniz.  Odun fırınında taze pişirilmiş taze İtalyan ekmeği “Focaccia”, fırınlanmış patlıcan, mozeralla, taze fesleğen ve dometes sos eşliğinde lezzet şölenine dönüşen “Melanzane alla Parmigiana” , taze İtalyan şarküteri ve peynirlerinden oluşan “ Metre Antipasto”  başlangıç seçeneklerinden sadece birkaçı...

Ev yapımı makarnalar, İtalyan peynirli salatalar...
Tercihini pizzadan yana kullanmayanlar için Metre Pizza’nın taze makarnalarından ,       ev yapımı ravioli, ricotta peyniri, patlıcan ve dometes sos ile hazırlanan “Ravioli alla Siciliana” ve ev yapımı lazanya “Home Made Lasagna” öne çıkan lezzetler arasında.

Akşam yemeğini hafif geçiştirmek isteyenler için Metre Pizza’nın salataları baş döndürücü lezzetler sunuyor. Nefis İtalyan Burrata peyniri ve taze Akdeniz yeşillikleri, Cherry domates ile hazırlanan “Burrata Pugliese” ve bir İtalyan klasiği olan permasan peynirli “Insalata di pomodorini organici, rucola e scaglie di parmigiana” gibi enfes salataları müşterilerine sunuyor.Metre Pizza birbirinden lezzetli pizzalarını ve İtalyan yemeklerini tatmanız için sizi Caddebostan’daki restoranına davet ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder