28 Haziran 2014 Cumartesi

Emirates,yolcularının rahatlığı ve konforu için uçaklarında iftar hizmeti sunuyor



İnsanlar ile mekanları birbirine bağlayan Emirates, her sene olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında oruç tutan yolcularının rahatlığı ve konforu için uçaklarında iftar  hizmeti sunuyor.

Emirates, Ramazan ayında iftar vaktine yakın saatlerdeki uçuşlar için Emirates Terminal 3'teki biniş kapılarında küçük atıştırmalıklarla dolu kutularla karşılıyor, uçuş sırasında ise yolculara iftar yemeği sunuyor.
Emirates şefleri tarafından Ramazan’a özel hazırlanan lezzetler, yolcuların keyifli bir seyahat geçirmelerini sağlıyor. Yolcuları karşılayan atıştırmalık kutusunda Ramazan’ın ayrılmaz bir parçası olan hurmadan peynirli börek, çeşitli içecekler ve baklavaya kadar farklı tatları içeriyor. Uçak içinde ise sunulan iftar yemeğinde, zengin bir menü bulunuyor. Sebzeli humusdan mini Arap ekmeğine,  geleneksel tavuk dürümden baklava ve karışık çerez çeşitlerine kadar pekçok tat sunuluyor.

Emirates uçuş sırasında imsak ile iftar saatlerini doğru şekilde hesaplamak üzere benzersiz bir araç kullanıyor. Sektörde ilk kez sunulan bu araç, Dubai Astronomi Grubu işbirliğiyle geliştirildi. Söz konusu araç uçağın enlem, boylam ve irtifasını kullanarak Ramazan'la ilgili vakitleri hassas şekilde hesaplamasını sağlayarak uçaktaki yolculara en doğru şekilde Ramazan vakitlerini sunuyor.Ramazan ayında, Emirates'in ödüllü ice sistemi de özel içerikler sunuyor. Bu özel içerikler, mevcut bulunanlara ek olarak 26 film ve 13 TV kanalı ile popüler klasik piyesleri içeriyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder