29 Haziran 2014 Pazar

İstanbul’un En Lezzetli İftar Sofraları Dedeman’larda

Dedeman’lar İftar Sofralarında sizi bekliyor
Dedeman İstanbul ve Dedeman Bostancı, Ramazan’a özel iftar sofralarıyla şenlenen sofraların bereketini hep birlikte paylaşmak için misafirlerini bekliyor


Dedeman İstanbul’un eşsiz İstanbul manzarasına sahip Roof Restaurant’ında sunulan iftar sofrasında keşfedilecek çok lezzet var. Zengin iftar büfesi, çorbasından tatlısına Türk mutfağının geleneksel lezzetleri, açık büfe iftariyelik çeşitleri ve sınırsız çay ve kahve servisi ile Dedeman İstanbul, unutulmaz bir iftar sofrası sunuyor. Serpme ve açık büfe iftariyelikler, çorba, zeytinyağlılar, salata, ana yemek, tatlı ve içecekten oluşan Ramazan menüsü, Dedeman İstanbul’da KDV dahil 95 TL.


Dedeman Bostancı ise, Ramazan’a özel menülerini misafirlerine açık hava bahçesinde sunuyor. Açık büfe Ramazan menüsü 65 TL olan Dedeman Bostancı’da gruplara özel 59 TL’den başlayan set menüler de mevcut.


Dedeman İstanbul’da keyifli ve lezzetli bir Ramazan geçirmek isteyenler, 0 212 337 45 00 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilirler. Dedeman Bostancı’nın rezervasyon numarası ise 0 216 469 66 00.

Dedeman İstanbul
Dedeman İstanbul konforlu 325 odası ve yüksek teknolojiye sahip 16 toplantı salonu ile iş ve turistik amaçlı seyahat edenler için mükemmel bir konaklama seçeneği sunmaktadır.  Şehrin kalbinde konumlanmış iş dünyasının merkezinde yer alan Dedeman İstanbul büyük alışveriş merkezlerine ve metroya yürüme mesafesinde yer almaktadır. Dedeman İstanbul konuklarına, Türk mutfağından seçme yemekler ve uluslararası lezzetlerden oluşan menüye sahip panoramik İstanbul manzaralı Roof Bar’ında keyfili bir akşam yemeği fırsatı sunmanın yanısıra güler yüzlü ve deneyimli çalışanlarıyla “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği”yle hizmet vermektedir.


Dedeman Bostancı
Merkezi lokasyonu ile misafirlerine her yere yakın olma imkanı tanıyan Dedeman Bostancı İstanbul Hotel&Convention Center; 252 odası, 30 metrekareden 720 metrekareye kadar değişkenlik gösteren 13 farklı toplantı salonu ve profesyonel ekibi sayesinde ihtiyaç ve beklentilerin üzerinde bir hizmet sunuyor. Türk ve dünya mutfaklarından lezzetlerin sunulduğu zengin menüsü, keyifli ve ferah atmosferi ile otelin lobi katında yer alan Bostancı Restaurant gün boyu hizmet veriyor. Adalar Roof Restaurant ve Adalar Roof Bar ise misafirlerini otelin en üst katında eşsiz adalar manzarası ile ağırlayacak. Dedeman Bostancı, stresli bir iş ortamından kaçış ve yorgunluk gidermek isteyenler içinse Life Style Health Club ile alternatifler sunuyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder