12 Haziran 2014 Perşembe

DEDEMAN OTELLERİ’NİN YENİ GENEL MÜDÜRÜ: EMRULLAH AKÇAKAYA



Yurt içi ve yurt dışında 16 oteliyle faaliyet gösteren Dedeman Otelleri’nin yeni Genel Müdürü 9 Haziran 2014 itibariyle Emrullah Akçakaya oldu.
 
Otelcilik sektöründe uzun yıllardır başarılı çalışmalara imza atan Emrullah Akçakaya,
Mersin Üniversitesi Turizm ve Otel Yönetimi bölümünden mezun olduktan sonra Mersin Hilton’da çalışma hayatına  başladı. Mersin Hilton’da  yürüttüğü Ön Büro Müdürlüğü görevi sonrasında Hilton Konya’da Satış Direktörü olan Akçakaya, ilk Genel Müdürlük görevini Dedeman Konya’da yürüttü. Emrullah Akçakaya, sırasıyla Swissotel Göcek ve Swissotel Ankara’da da Genel Müdürlük görevlerinde bulundu.

9 Haziran 2014 itibariyle Dedeman Otelleri Genel Müdürü göreviyle Dedeman Grubu’na katılan Emrullah Akçakaya, Dedeman Grubu’nun otelcilik ile ilgili faaliyetlerinin yönetiminden sorumlu olacak. Akçakaya, Dedeman’daki yeni görevi ile ilgili olarak; “Her zaman içerisinde bulunmaktan büyük keyif aldığım turizm sektöründe geçen 20 yılın ardından, gerek ulusal gerekse uluslararası platformlarda edinmiş olduğum bilgi birikimi ve tecrübelerim ışığında, Dedeman Grubu’nun köklü geçmişinden aldığımız güç ile bu yeni dönemde de performansı en yüksek düzeyde tutacağımıza olan inancım tam. Dedeman’ın başarı hikayelerine yenilerini eklemek ve ülkemizin en kıymetli yerel otelcilik markasını değişen ve gelişen yerel ve uluslararası yeni pazarlara taşımak için hazırız” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder