13 Haziran 2014 Cuma

Ulusoy, başka otellerle Vault Karaköy, The House Hotel’in vizyonunu sürecek



Karaköy Bankalar Caddesi’nde açılan Vault Karaköy, The House Hotel’in basın toplantısı Yılmaz Ulusoy, Canan Özdemir ve Ferit Baltacıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştiThe House Hotel Collection CEO’su Cenk Göktalay’ın açılış konuşmasıyla başladı. Ardından gösterilen filmde Han Tümertekin ve Sinan Kafadar, binanın restorasyon süreci ile ilgili deneyimlerini paylaştılar.


Yılmaz Ulusoy’un konuşmasıyla devam eden toplantıda Ulusoy, binanın meşakkatli restorasyon sürecinden bahsederek başta Han Tümertekin olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. 1,5 senedir oğlu iş adamı Mehmet Ulusoy’un projeyle çok yakından ilgilendiğinin altını çizen Yılmaz Ulusoy, başka otellerle Vault Karaköy, The House Hotel’in vizyonunu sürdüreceklerini belirtti.


Daha sonra söz alan The House Hotel Collection ortaklarından Ferit Baltacıoğlu, 2002 yılında bir apartman dairesinde tamamen amatör biçimde başlayan maceranın bugün bu noktaya gelmesinden duydukları gurura vurgu yaptı. Normalde The House Hotel Collection olarak kendi satın aldıkları ya da kiraladıkları binalarda, sıfırdan kendi konseptlerini yarattıklarını belirten Baltacıoğlu, projeye sonradan dahil olduklarından Vault Karaköy, The House  Hotel’in kendileri için bir ilk olduğunu, ancak projeden ilk andan itibaren çok etkilendiklerini ve The House Hotel dokunuşlarının otelin her yerinde bulunduğunu dile getirdi.
Google Glass ile çekilen Vault Karaköy, The House Hotel videosunun da gösterildiği toplantı, gazetecilerin sorularının Yılmaz Ulusoy, Canan Özdemir ve Ferit Baltacıoğlu tarafından cevaplanmasıyla sona erdi.

VAULT KARAKÖY, THE HOUSE HOTEL
BANKALAR CADDESI 5, 34420 BEYOGLU ISTANBUL TURKEY
Email: info@thehousehotel.com Telefon: +90 212 244 64 34




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder