8 Haziran 2014 Pazar

GAZETECİLER ULUPINAR TROPİK’DE BULUŞTU


Halil ÖNCÜ -KEMER
Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün 94. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde, Antalya Basın Yayın ve Enformasyon Müdürlüğü tarafından Antalya ve Kemer'de görev yapan gazetecilere Ulupınar Tropik Restaurant'ta bir yemek verildi. Yağmurlu bir günde Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü Antalya İl Temsilcisi Esen Diler'in ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe Antalya Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Nedim Engin, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni,  Batı Akdeniz Gümrük ve Tic. Bölge Müdürü, Ragibe Coşkun, Valilik Basın ve Halkla İlşkiler Müdürü Gülhan Tezen ile çok sayıda gazeteci eş ve çocukları katıldı.


Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü Antalya İl Temsilcisi Esen Diler yemek öncesi yaptığı konuşmasında, tüm gazetecilere bu özel günlerinde yanlarında oldukları ve bu özel günü birlikte kutladıkları için teşekkür ederek " 7 Haziran 1920’de kurulan Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün bu yıl 94. kuruluş yıl dönümünü gururla kutluyoruz. Tüm gazeteci arkadaşlarımız ile bir arada olmaktan ve bu mutlu günü böylesine güzel bir atmosferde bir arada kutlamaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyuyoruz "dedi. Diler ayrıca Tropik Restaurant sahibi Muhammet Akkelle ve ulaşımlarını sağlayan Asya Tur ( Küheylan ) Genel Müdürü Halil Kurnaz'a da teşekkür etti.


Ulupınar Tropik Restaurant'ın sahibi Muhammet Akkelle ise yaptığı açıklamasında, " Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğümüzün 94. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. Bu özel günde güzel Ulupınar’ımızda çok değerli gazeteci dostlarımızı burada ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz" dedi. Gazeteciler hep birlikte yenen yemeğin ardından, Ulupınar'ın muhteşem doğasında bol bol fotoğraf çekerek bu anı ölümsüzleştirdiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder