20 Haziran 2014 Cuma

Şehirde yaz kaçamağının adresi, yine 360Suada Club



360Suada Club ile beşinci yılında yaz aylarında İstanbul hayatına renk katıyor.
Adaya giderken yanınıza alacağınız üç şey ne olurdu diye sorulsa, 360Suada Club için cevap ortada; sadece sevdiklerinizi alın yanınıza... 360Suada Club’da muhteşem bir şampanyanın ve dünya mutfaklarından lezzetlerin ötesinde yaz coşkusuna yakışır bir ambiyans da sizleri bekliyor.


Günlük rutin hayatımızda zaman zaman İstanbul’un ne kadar güzel bir şehir olduğunu unutuyoruz. Oysa ki tüm dünyanın kıskandığı güzelliklere sahibiz... Yeme-içme ve eğlence hayatında benzeri olmayan bir adayı da bu güzellikler arasında sayıyoruz. Denizin ortasında, şehirden uzak havasıyla 360Suada Club, dünyada benzeri olmayan bir deneyim sunuyor. Hem ambiyansı hem de dünya mutfağından eşsiz lezzetleriyle 360Suada Club şehir hayatına muhteşem bir mola veriyor.

Yazın sıcağından ve şehrin stresinden uzaklaşmak, şampanyanızın keyfi ile en güzel dünya şehirlerinden İstanbul’da boğazın gün batımını seyretmek veya ışıl ışıl bir manzara eşliğinde yaz esintili bir gecede yemek için 360Suada Club sizleri bekliyor. Yaza özel menüsü ve sıcak ambiyansı ile sizleri günlük rutinden çıkartan 360Suada Club, bambaşka tatları bir arada sunuyor.

360Suada Club’da her an çok özel...
360Suada Club’da günün her anında ayrı bir güzellikle buluşuyorsunuz. İstanbul Boğazı’nın muhteşem manzarasına hakim gün batımı ise tartışmasız büyüleyici... Bir kadeh şampanyanız ile yaz meyvelerinden özel tatların birlikte uyumu ise bu ambiyansta daha da etkileyici... Tabi ki dünya mutfağının kapılarını açan lezzetli menü de keyfinizi arttıran başka bir melodi...

İstanbul’un ortasında tropik bir nefes!
Turkuaz ve beyaz tonlarının hakim olduğu 360Suada Club, denizin ortasında, havuzun yanı başında, İstanbul’un muhteşem boğaz ve köprü manzarası ile size tropikal bir hava yaşatacak. Şehrin yanı başında, bir o kadarda uzakta hissettiren 360Suada Club, sevdikleriniz ile birlikte kaliteli vakit geçirmeniz için yaz boyunca en güzel anlarınızın ev sahibi olacak.

Rezervasyon için;
Telefon 0212 263 66 23 - 0530 849 2 360
Adres Galatasaray Adası Kuruçeşme, İstanbul
www.360istanbul.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder