17 Haziran 2014 Salı

Gezinomi, Vakıfbank işbirliğiyle tatil indirimlerine devam ediyor



Turizm sektörünün yenilikçi firması Gezinomi, Türkiye’de lider ortaklarıyla sunduğu işbirliklerine bir yenisini daha ekleyerek, sektörde fark yaratan indirimli kampanyalarına devam ediyor.
Gezinomi’nin yeni kampanyasıyla Vakıfbank müşterileri 1.500 TL ve üzeri taksitli alışverişlerinde 150 TL tatil indirim kazanacak. 11 Temmuz tarihine kadar sürecek olan kampanyanın indirimi kullanıcıların bir sonraki ekstrelerine yansıtılacak.

Tatile gitmenin en avantajlı yolu
Erken rezervasyon döneminin başlangıcından itibaren gerçekleştirdiği işbirlikleriyle tatilcilere avantajlı kampanyalar sunan Gezinomi, yine tatilcilerin bütçesini düşünerek yaz indirimlerine hız kesmeden devam ediyor. Maximum Kartlılar’a özel 150 TL MaxiPuan kampanyası ve İş Bankası İnternet Şubesi müşterilerine yönelik kampanyalarından sonra Gezinomi, bu sefer de Vakıfbank Worldcard sahiplerine özel bir kampanya ile tatilcilerle buluşuyor.

Gezinomi Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yıldız, “Her gün tatil olsa…” sloganıyla hareket eden bir online turizm firması olarak; her gün ofiste, evde, dışarıda… kısacası sürekli bir yerlerdeyken aklı tatilde olan tatilciler için sürekli fırsatlar yaratmaya devam ediyoruz” dedi.

Kampanya koşulları hakkında daha fazla bilgi edinmek için http://www.gezinomi.com/kampanyalar/ tatil-indirimi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder