12 Haziran 2014 Perşembe

Yaz tatilinde bronzlaşmak isteyenler için alternatif sağlıklı bir çözüm

Bir Saatte Tatil Bronzluğu!

Yaz tatili yapamayacaklar ya da zararlı güneş ışınlarına maruz kalmak istemeyenler için Oxy-Bronz sağlıklı ve pratik bir çözüm sunuyor.Oksijenli basınç yöntemi Oxy-Bronz ile kusursuz bir bronz tene kavuşmak sadece bir saat sürüyor!

Bu yaz deniz tatili yapamayacakların ya da zararlı güneş ışınlarına maruz kalmak istemeyenlerin bronzluk isteği bir saatte gerçeğe dönüşüyor. Uzun yıllardır kusursuz bir bronz tene sahip olmak isteyenlere sunduğu ‘oksijenli basınç’ Oxy-Bronz’un  kısa zaman önce evlerde de kullanımına imkan sağlayan Enes Bio Cosmetic Estetik Merkezi,  bir saat gibi kısa sürede tüm vücudunuzu bronzlaştıracak pratik bir çözüm sunuyor.

Enes Bio Cosmetic Estetik Merkezi Başkanı Kozmetisyen Nesrin Sürer, dört mevsim bronzluk ayrıcalığını Oxy-Bronz ile sadece bir saatlik sürede sunduklarına dikkat çekerek, “Oksijenli basınçla tek uygulamada kusursuz ve sağlıklı bir sonuç elde ediyoruz” dedi.

Bronz tenin özellikle cildi daha parlak gösterdiği ve makyaj derdinden kurtardığı için kadınlar tarafından adeta bir tutku haline geldiğini aktaran Sürer,  “Ancak güneşin zararlı etkileri de alternatif yöntemlere yönelmelerine neden oldu. Bu yöntemlerden biri de Oxy-Bronz. Oxy-Bronz ile tüm vücut eşit seviyede bronzlaşırken güneşin zararlı etkilerinden de korunmuş olunuyor” açıklamasını yaptı.

Oksijen ile pürüzsüz bir ten!
Oxy-Bronz’un uygulanışı hakkında da bilgi veren Sürer, şunları söyledi: “Oxy-Bronz’un ilk aşamasında vücuttaki ölü deriler peeling ile temizleniyor. Sonrasında uygulanan, cilde renk ve nem kazandıran bitkisel serum; oksijen basıncı ile cilde nüfuz ediyor. Ten bronzlaşırken aynı zamanda cilt oksijen ile besleniyor. Bu sayede cilt, oksijenin verdiği sağlıkla ışıldayarak pürüzsüz bir görünüme kavuşuyor. Ancak bronzluğun kalıcılığını sürdürmek için tamamen açılmayı beklemeden bronzluk seans uygulamaları tekrarlanmalı.”Sürer, Oxy-Bronz ile bir saatte bronzlaşmak isteyenlere en etkin sonuç için şu önerilerde bulundu;

Uygulama öncesinde cilt ve vücuda herhangi bir krem, sprey ya da başka ürün sürülmemeli ve tüyler temizlenmeli
Manikür ve pedikür yapılmış olmalı
Duş almak için Oxy-Bronz uygulandıktan sonra yaklaşık 8-10 saat beklenmeli. Uygulamadan ve duştan sonra da hem yüz hem de vücut nemlendirilmeli
Kolonya, parfüm, alkollü losyon, mendil gibi ürünler uygulamanın ardından kullanılmamalı. Havuz ve denize 1-2 gün girilmemeli. Sadece saat 16.00’dan sonra koruyucu kullanılarak güneş banyolarına başlanmalı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder